Nyomtatás
2008. március 11., kedd 12:44

Szuper Kupa rendezésről, a 2007 év értékeléséről, a FIX.TV interjúja

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Pintér Ferenc, a Szeghalmi Szuper Kupa fő szervezőjének elképzelései a verseny rendezéséről, értékelése saját versenyzőinek 2007-es szerepléséről. Rövid értékelésem a Vida Fitness versenyzőinek szerepléséről, illetőleg a Szuper Kupa előkészületeiről.
Rövid összefoglaló látható az első, Bodysport Kupáról, amit évről évre megrendezünk majd.
Videó megtekintése
Pintér Feri, az egyik legeredményesebb klub vezetője nyilatkozik, miért lépet ki az I. F. B.B. Nemzeti szövetségéből, miért nem tud a továbbiakban annak munkájában részt venni.
Sajnálatos tény, hogy ilyen képességű, és elhivatottságú embereket elveszítünk, akik oly sok éven átdolgoztak a magyar testépítő és fitness sportért.
Elhivatottsága a sport iránt nem csökkent, hiszen Kathi Béla W.A.B.B.A. világbajnok lett testépítésben, Szántai Dóri pedig a N.A.B.B.A. szövetségnél, fitnessben.
Jelen gárdában az I. F. B.B. nemzeti szövetségben, nem látok olyan új klubokat, akik a versenyző nevelést ilyen szinten, a szívükön viselnék, és adottak lennének a szakmai, és anyagi feltételeik.
Ha viszont ez így van, nem engedhetjük meg, hogy ilyen embereket elveszítsünk, talán nem ártana párbeszédet kezdeményezni, hiszen nagyon kevesen maradtunk már. Sajnos.

Vida Zoltán
Megjelent: 231 alkalommal