Nyomtatás
2012. szeptember 03., hétfő 12:02

Fontos információk az N.A.C. Universumról!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A legolcsóbb repülőjegy jelenleg 33 300 Ft, a Lufthansa légitársaság gépével.
Indulás Budapestről 2012. 11. 23, péntek 12.10, indulás Hamburgból 2012. 11. 25, vasárnap 17. 40, mivel a repülőtérről a transzfer igényt jelezni kell a szervezőknek, fontos lenne, hogy minden versenyző ezzel a géppel utazzon.
A repülőjegyen kívül más költség nincs, a versenyzőknek a szállást, és a reggelit a nemzetközi szövetség állja.
Mivel a kapcsolatom a német vezetéssel nagyon jó, így korlátlan létszámú versenyzőt vihetek, vagyis aki indulni szeretne az N.A.C. Universumon, az vegye meg a jegyet mielőbb, mert egyre drágább lesz, ahogy közeledik az időpont.

Az Universumon való indulás feltétele, a versenyzőknek el kell indulni a Bodysport Kupán, ez alól csak az abszolút világbajnokok képeznek kivételt, aki volt már kategóriában világbajnok, annak fel kell lépnie a versenyen.
Azok a versenyzők, akik még nem indultak a Bodysport Kupán, és nem ismerem őket személyesen, a jegy megvétele előtt mindenképp keressenek meg a Vida Fitneszben, mert csak olyan versenyzőkkel szeretnék utazni, akik elérik a nemzetközi szintet.
Még egy fontos dolog, a versenyző hiába veszi meg a jegyet, ha nem indul a Bodysport Kupán, nem fogom leadni a nevezését, és nem tud elindulni a versenyen, tehát nem érdemes ezzel próbálkozni, a kvalifikációs versenyen el kell indulni.
A jegy interneten rendelhető a www.budavartours.hu weboldalon, repülőjegyek-online rendelés-időpont megadás-fizetés kiválasztása-ez lehet kártyás, vagy készpénz, bármelyik lakóhely szerint budavártours irodában, az napi fizetéssel.
Kérem azokat a versenyzőket, akik megveszik a jegyüket, azonnal jelezzék nekem, az előzetes szállás igény bejelentése végett.
Minden versenyzőnek sikeres felkészülést kívánok!
Vida Zoltán
Megjelent: 864 alkalommal