2014. január 12., vasárnap 20:46

Fister András január végén kezdi az alapozást

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
András összességében sikeres idényt zárt, ismét egy szinttel feljebb lépett.
Fiatal kora ellenére stabil szponzori háttere van, a Power Track támogatja a felkészülését, így a fejlődés alapvető feltételei biztosítottak.
András idén ősszel ismét egy magasabb szinten szeretne versenyezni, a hazai élvonal után szeretne bizonyítani a nemzetközi élmezőnyben.
Ehhez azonban rengeteget kell fejlődnie, nem elsősorban fizikálisan, persze úgy is, de mentálisan, és gondolkodásban is.

Az eddigi sikereit szerencsés genetikai adottságainak, és a fanatikusan betartott diétának köszönhette, de önmagában ez a sikeres nemzetközi szerepléshez nem lesz elég.
Fel kéne hozni a hiányosságait, a felsőmell, a combhajlító, a kar, és a vádli az, ami elmarad a nemzetközi elit szinttől.

Ahhoz, hogy ezeket a hiányosságait felhozza, sokkal céltudatosabb edzéseket kell végezzen, sokkal jobban oda kell figyelnie a gyakorlatok helyes kivitelezésére, mert valószínű, ezek a hiányosságok genetikai jellegűek, így a felhozásukra nagyon komoly munkára lesz szükség.
Az internetről kopírozott operett gyakorlatokkal nem fog célt érni, de az is egy szint ma már, hogy van aki megtudja különböztetni mit érdemes kipróbálni, és van aki nem.

Fiatal versenyzőről van szó, aki a pályafutása elején jár.
Még bár merre fordulhat, amit eddig elért, az relatív könnyű volt.

Minél magasabb szinten van valaki, annál nehezebb tovább lépnie.
András szerintem ebben az évben komoly munka előtt áll, és csak rajta múlik, tud e élni a lehetőségeivel, vagy sem.
A nemzetközi szint eléréséhez sokkal következetesebbnek kell lennie, ez biztos, remélem felnő majd a feladathoz, és képes lesz nemzetközi szinten is bizonyítani.
Vida Zoltán
Megjelent: 245 alkalommal