Nyomtatás
2014. január 19., vasárnap 19:10

Plumbás Ádám február közepén kezdi az alapozást

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ádám ősszel nagyon korán kezdte a felkészülést, és az idény végére minden téren kimerült, így nem vállalta a nemzetközi versenyeken való indulást.
Ádám csúcsformáját a Bodysport Kupán érte el, a Superbodyn több apró hibát követett el, így nem tudta megismételni a Bodysport Kupán mutatott formáját.
Ádám idén viszont a felnőtt nemzetközi élmezőnyben is szeretne bizonyítani, az N.A.C. Universumra koncentrál, célja az első háromba kerülés, a nyílt testépítés, 179 cm alatti kategóriában.

Erre szerintem van esélye, feltéve ha fel tud pakolni magára legalább 3-4 kg izmot, ami szerintem megoldható probléma.
A Bodysport Kupán Ádám 92 kg volt, idén ősszel legalább 95 kg-os versenysúlyt szeretne, ami reális célkitűzés.

Ádám a Superbody után hosszabb pihenőt tartott, januárban kezdett ismét komolyabban edzeni, és odafigyelni a táplálkozásra.
Ádám jelenleg 101 kg, az időszaknak megfelelő formában, a komolyabb edzéseket február közepén kezdi, addig ráhangolódik az új edzésmódszerre, amit alkalmazni fogunk az alapozás alatt.

Ádám az alapozás első fázisában szeretné elérni a 110 kg-os testsúlyt, a jelenleginél jobb kidolgozással.
Ádámnak 2014-től a Power Track a szponzora, 2014-től ez a cég segíti a felkészülését.
Ez sokat jelent neki, hiszen ennél a cégnél egy állandó fix támogatást kap, amire mindig számíthat a teljes felkészülés alatt.
Ádám nagyon szeretne bizonyítani, nagyon fiatal még, 24 éves, meggyőződésem, szép jövő előtt áll, képességei alapján bármit elérhet.
Ádám felkészülését végigkísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 966 alkalommal