Nyomtatás
2014. február 17., hétfő 22:29

Plumbás Ádám négy hét alapozás után

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ádám nagyon szépen alakult az első két hétben, 97 kg-ról 102 kg-ra ment fel a súlya, úgy, hogy közben az izom állaga is javult.
Eltelt újabb két hét, és Ádám már 104 kg, legalább olyan formában, mint 102 kg-os testsúllyal.
Vagyis minden tervszerűen alakul, nagyjából az történik, amit vártam.

Ádám szerintem az alapozás első ciklusának végén 108 kg körül lesz, nagyjából ilyen formában.
Ami nagyon jónak mondható, hiszen Ádám csak ősszel áll színpadra, így még legalább 4-5 kg-ot gyarapodhat a súlya, ami már ütős lenne az ő testmagasságához.

Ádám mindent betart, amit mondok neki, öröm ilyen versenyzővel dolgozni, akinél nem kell azon agyalni, vajon mit tart be abból, amit meghatározok neki.
Sajnos nagyon sokan úgy vannak ezzel, hogy csak azt tartják be, amit ők maguk jónak vélnek, így a közös munka sok ponton sérül, és nem jön ki az az eredmény, amit elvárnánk.

Ádámnál szerencsére más a helyzet, jó az összhang, nincs ilyen jellegű probléma.
Mindig hangsúlyozom, az internet kétélű fegyver, nagyon sok fél információt tesznek fel, sőt gyakran még annak sem nevezném, amit megosztanak.

Ádám arányaiban is kezd változni, a karjai kezdenek hangsúlyosabbak lenni, ami nagyon jó, hiszen ez volt az egyik hiányossága.
A szemben lévő pózokban is kezd láthatóan jobban tágulni, ami szintén nagyon fontos, hiszen az ősszel már nem a junior mezőnyben kell helytállnia.

Ádám a felnőtt mezőnyben is szeretne bizonyítani, nyilván nem hazai, hanem nemzetközi szinten.
Jó úton halad a felé, hogy ez sikerüljön, eddig minden a tervek szerint alakult.

A pózoláshoz csatlakozott Németh Robi is, aki a tavaszi idényre készül, három hete kezdte el az alapozást, és remek formában van.
Ádám felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1053 alkalommal