Nyomtatás
2014. március 15., szombat 22:13

Fister András hat hét alapozás után

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
András az elmúlt hat hét alatt rengeteget fejlődött.
Arányaiban, és méreteiben is rengeteget javult.
Talán lassan kezdi megérteni, hogy a nagy testsúly nem okvetlen jelent nagyobb tömeget, nem erőlteti feleslegesen felfelé a testsúlyát.
András jelenleg 97 kg, az időszakhoz képest jó formában, ne feledjük, András az őszi idényre készül, a tavaszi idényt kihagyja.

A március 15.-ét a teremben töltöttük, egy karedzést vettünk fel, Major Zsolttal, Rácz Balázzsal, és Andrással.
Mindenkinek az volt a véleménye, András szépen fejlődik, egyre jobban ráérez az edzésre is, egyre precízebbek a mozdulatai, látszik a mozgásán, próbál ráérezni arra, amit csinál.

Ezek az alapok, össze vissza rángatni esztelenül mindenki tud, ehhez nem kéne ide járni, ez helyben is megoldható lenne.
Szerencsére András kezd ráérezni a lényegre, és ez látszik is a fizikumán.

Az étkezésre is odafigyel, már nem él a mérleg bűvöletében, ez nagyon fontos, kezd rájönni, a sok súlyfelesleg inkább hátrányt, mint előnyt jelent a felkészülésnél.
Andrásnak óriási tartalékai vannak, nagyon motivált, szerintem az ősszel bizonyíthat nemzetközi szinten is, minden esélye megvan rá.

Most még két hét intenzív alapozás következik, majd kicsit visszavesszük a terhelést, esélyt adva a szervezetnek a regenerálódásra.
Utána következhet az alapozás következő fázisa, melytől azt remélem, András eléri majd a 100 kg-os testsúlyt, legalább ilyen izom állaggal.
Ezek a tervek, szerintem reálisak, de ne feledjük, versenysportról van szó, ahol bármi megeshet, egy rossz mozdulat hetekre akadályozhat az edzésben, ezért mindig óvatosan kell tervezni.
Remélem, Andrást elkerülik majd a sérülések, és sikeresen felkészül az őszi idényre.
András felkészülését végigkísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 233 alkalommal