Nyomtatás
2014. június 07., szombat 20:17

Fister András öt hét alapozás után

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
András öt hete kezdte el az alapozást, akkor 96 kg volt a súlya, most öt hét elteltével 101 kg, de sokkal jobb formában.
Igazán nem a testsúly erőltetése volt a cél, hanem az arányok javítása, egy minél jobb fizikum kialakítása az őszi idényre.
A képeket nézve ez remekül sikerült, András váll szélessége, és hát szélessége rengeteget javult.

A képek nem teljesen adják vissza a valóságot, sajnos elég rosszak voltak a fényviszonyok, András élőben sokkal jobb formát mutat, mint a képeken.

András komoly esélyekkel indul az őszi idényben, minimum dobogós helyezést várok tőle az N.A.C. Universumon, a junior kategóriában.

András ősszel minden jelentősebb versenyen indul, ami a felkészülésébe beilleszthető, és van junior kategória.

Az N.A.C. V.B.-on alaposan megnéztem a junior kategóriát, és erősen állítom, András akár meg is nyerheti az Universumot, ha ilyen volumenű ellenfelei lesznek, és a felkészülése 100%-osan sikerül.

Persze addig még sok idő van hátra, és a felkészülés sem lesz séta galopp, de ha túl könnyű lenne, akkor mindenki képes lenne rá, és akkor mi lenne az értéke az elért eredménynek?

András szerintem szép karrier előtt áll, ne feledjük, még csak 18 éves, bármit elérhet, ha következetes, és tényleg komolyan gondolja a testépítést.
Remélem, így lesz, és beváltja a hozzá fűzött reményeket.
Vida Zoltán
Megjelent: 364 alkalommal