Nyomtatás
2014. június 28., szombat 21:31

Felkészülés az őszi idényre: Soós Bernadett

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Berni ősszel két év kihagyás után sikeresen visszatért, nyerni tudott az N.A.C. Világbajnokságon, a fitness kategóriában.
A felkészülése remekül sikerült, a világbajnokság előtt gyakorlatilag egy héttel már csúcsformában volt, esetében inkább arra kellett figyelni, nehogy túl fogyjon a világbajnokságra.
A világbajnokságon Berni simán nyerte a kategóriáját, első sorban kiegyensúlyozott teljesítményének köszönhetően.

Berni ezek után úgy döntött, ősszel is felkészül, fő célja az N.A.C. Universumon megnyerni a fitness kategóriát, 2011 után másodszor.
Berni kicsit kiengedett a világbajnokság után, de ez szerencsére nem látszik a fizikumán, a versenysúlyához képest nagyjából 5 kilót hízott, ami teljesen normális, egy ilyen nagy verseny után.

Berni szépen tartja a formáját, 30 fölött, 3 gyerek után sok fiatal versenyző példát vehetne róla, hogyan maradjon formában verseny után.
Berni első versenye a Pro Nutrition Grand Prix lesz, szeptember 14.-én, ahol fitness modell kategóriában indul.

A felkészülést augusztus elején kezdi, addig még nem kezdi el a diétát, de azért ez nem azt jelenti, hogy megeszik mindent, amire épp rágondol.
Fő versenye az N.A.C. Universum lesz, november végén,Hamburgban.
Berni ezen kívül minden nagyobb versenyen elindul, ahol lesz fitness kategória, és ami időben beilleszthető a felkészülésébe.
Berni felkészülését végig kísérjük a bodysporton.
Vida Zoltán
Megjelent: 1072 alkalommal