2007. október 03., szerda 21:26

Testépítő kulisszákból - Betekintés Bogáti Árpád felkészülésébe

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Egy év kihagyás után "a régi motoros " Bogáti Árpád úgy döntött, visszatér a testépítés rivaldafényébe. Tudjuk, hogy számára a badi privilégium, minden gyötrelme, akadálya, útvesztője dacára.



Mint a legtöbb elhivatott testépítő versenyző életében, Árpinak is életforma és hitvallás a versenygyúrás. De nézzük hol tart pillanatnyilag a felkészüléssel! A jelenlegi már egész jó formáját mi sem illusztrálja ékesebben mint az a sokat eláruló tényállás, hogy nemrégiben a román országos bajnokságon ezüstérmes helyen végzett -80 kg.-ban - a kategóriagyőztes az abszolut versenyt is magabiztosan nyerte. Múlt hétvégén ezt is túllicitálva a Szerbiában megrendezett nemzetközi Európa kupán nemcsak a kategóriájában aratott osztatlan győzelmet,  hanem  az abszolut győzelemért vívott csatát is toronymagasan nyerte. Persze kisebb-nagyobb korrigálások még mindig ráférnek Árpira ( közel 80 %-os formában van jelenleg ) mint pl. izomélesség - elsősorban a combfeszítők tájékán, karhajlítóin - főként a belső régióban - a mélyhát környékén valamint mellizmai felső szakaszában. Izomtagoltságát farizmain valamint combbicepszén kell korrigálnia.





Ismervén a sport iránti elhivatottságát és hozzáállását borítékolható, hogy ezen hiányosságait időben korrigálja, különben én magam tagadom meg nemcsak családi kötöttségét, de még azt is, hogy egyáltalán ismerőseim körébe tartozik...

"Múmia"
Megjelent: 688 alkalommal