2007. október 20., szombat 12:00

"A Pokol Végnapjai!" - versenyzők utolsó simításai az Infernóban

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A címben említett utolsó simításokkal küzdenek az Inferno versenyzői a pokol legmélyebb bugyrában.

Az elvárt fazont aránylag mindenki hozta az Inferno és - Aréna közös csapatából, a többi a vallatáson dől el.Bogáti Árpi ha még élesít a versenyig , úgy gondolom megkeserítheti ellenfelei életet.Reményeim(ink) szerint az élbolyban végez, hogy pontosan hol az a színpadon dől el.

Az ifjú titán Obertol Dávid junior kategóriában próbál szerencsét. Arányaival, szimmetriájával különösebb gond nincs, tömege talán kissé hiányos mely elsősorban annak tudható be, hogy Dávid egy-egy verseny után hónapokig nemhogy terembe de még annak a közelébe se jár, így rövid idő állt a rendelkezésére vastagításra. Egy másik legalább ennyire súlyos hibája, hogy megvonja magától a táplálékkiegészítőket. Talán a pénzt sajnálja rá, nem lehet tudni. Pedig módja van rá, anyagilag nem áll rosszul, sőt! Alig lehet rávenni , hogy olykor egy-egy doboz aminót, vitaminkomplexet, vagy proteint megvegyen. Érthetetlen számomra ez a hozzáállás, pedig ha komolyabban venné a versenyzést idővel sokra vihetné.

Palecián Judit speciális eset. Korábban írtam róla, hogy nagy intenzitással készül egy profi ökölvívó világbajnoki címre (amennyiben az anyagi háttér megteremtődik rá, decemberben Kiskunfélegyházán léphet szorítóba.) Így érthető, hogy elsősorban arra orientálódik.Boxedzései rengeteg energiáját felemésztik,ezért képtelenség csúcsformában színpadra lépnie, de bízunk benne, hogy becsülettel küzd meg békésebb ellenfeleivel is. Csak azt sajnálja, hogy szorítóbeli ellenfelével nem fitnesz formában kell versenyeznije , és színpadi ellenfeleivel szemben nem húzhat kesztyűt. Ez esetben a végeredmény talán megprognosztizálható lenne. Statiszta garantáltan nem lesz az adott körülmények ellenére sem.

Horváth Orsi, Orosházán készül, így nagy ritkán találkozhatunk, utoljára kb. két hete járt az Infernóban. Formája már akkor ígéretes volt, ha az utolsó két hétben betartja az utasításokat, sokat szárad még, tehát nem fog szégyent vallani az "Ítélet napján" sem. Egyébként Orsi első megmérettetésére készül fitnesz formában.

"Múmia"
Megjelent: 281 alkalommal