2007. november 14., szerda 21:41

III. ARÉNA KUPA (versenyemlékeztető)!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Ugye tudjátok ,szombaton (17.-én) Csornán ARÉNA KUPA !!!
Szervesen ide kapcsolodik az a különösen örvendetes hír,hogy határainkon túlról is jelezték indulási szándékuk(pl:Sére Sándor-Erdélyből,Liszka Péter-Szerbiából és mások....).

Még egy gesztus értékű hír; kp. szponzori támogatást ajánlott fel Gazdag Zsuzsa (ki nem olyan nagyon gazdag, de a lelke annál nemesebb), a kategória győzteseknek 10.000ft,és az abszolút győztesnek 20.000ft pénz jutalom.Tudjuk nem ez a pénzmennyiség oldja meg a versenyzők felkészülkésének költségvetését,de mindenképpen szívhez szoló önzetlen gesztus egy csodálatos hölgytől,ki pusztán sportiránti szeretetből ajánlotta fel a pénztárcájához mérten igenis nagy összeget.Talán a következő jelenethez hasonlítva tudnám ezt a legjobban példázni:

"És leülvén Jézus a templomperselynek átellenében, nézi vala, hogy a sokaság miként vet pénzt a perselybe. Sok gazdag pedig sokat vet vala abba. És egy szegény özvegy asszony is odajövén, két fillért, vete bele. Akkor előszólítván tanítványait, monda nékik: Bizony mondom néktek, hogy ez a szegény özvegy asszony többet vetett mind a többi, a kik a perselybe vetettek vala. Mert azok mindnyájan az ő fölöslegükből vetének, ez pedig az ő szegénységéből, a mije csak volt, mind beveté, az ő egész vagyonát." (Márk 12:41-44)



Nála sokkal tehetősebbek vele ellentétben a következő képpen nyilvánulnak meg:

"És mikor útnak indult vala,hozzá futván egy gazdag ember és letérdelvén előtte kérdezé vala őt:Jó Mester,mit cselekedjem, hogy az örök életet elnyerhessem? Jézus pedig mondán néki: Tartsd meg a parancsolatokat.Azt pedig felelvén mondá néki:Mester ,mindezeket megtartottam ifjúságomtól fogva. Jézus pedig rátekintve felelé: Eredj, add el minden vagyonodat add a szegényeknek ,és kincsed lesz mennyben,és jer kövess engem felvévén a keresztet.Az pedig elszomorodván e beszéden elméne búsan,mert sok jószága vala.Jézus pedig körültekintvén monda tanítványainak:Mily nehezen mennek be Isten országába kiknek gazdagságuk van!...Könnyebb a tevének a tű fokán átmenni,hogynem a gazdagnak az Isten országába bejutni..." (Márk 10:17-25 033)

Mindenki vonja le a konzekvenciákat saját meglátása szerint! Az viszont tény,hogy szombaton Csornán III.Aréna kupa.Megjelenés mindenkinek kötelező!!!

"múmia"
Megjelent: 216 alkalommal