2007. december 02., vasárnap 11:35

I.F.B.B. Junior és Masters V.B. , elődöntők

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Mivel családi ok miatt nem tudtam a pontozást vállalni, így csak az elődöntőről, és a döntőről lehet véleményem, a többit nem kísérem figyelemmel.

Nos, az elődöntő: még mindig az I.F.B.B. a legmagasabb színvonalú szövetség, mind a mennyiséget, mind a minőséget tekintve.
Bár erősen érezhető a visszaesés, és a más szövetségek, elsősorban a W.A.B.B.A. előre törése. Az elődöntőkről videó felvételt készítettem, ezt hamarosan leadjuk majd. Sajnos nem az összes kategória, ölre kellet menni, hogy olyan pozícióba kerüljek, ahol lehet kamerázni.



Az elődöntők alapján a következő versenyzőket tartom esélyesnek a döntőbe jutásra, bár ez csak prófécia, ne kérje számon senki ha nem így lesz! Férfi fitnessben Vajda Zoltán. Női fittnesben Nagy Viktória, Méri Renáta. Női fitness magas kategória Gál Vivien. Női fitness forma Oláh Noémi, neki külön gratulálok, szépen sikerült befogynia, szerintem dobogós is lehet! Női testépítésben Varga Viola, Zsóka Karola. Klasszikus testépítésben Simon Tamás, véleményem szerint ő bőven dobogós, hogy melyik foka, estére kiderül. Ez a tippem a juniorokról.

Mastersben női fitnessben Székely Mónitól döntős, esetleg dobogós helyezést várok. A többi masters véleményem szerint csak szerencsével kerülhet döntőbe. Minden felkészült magyar résztvevőnek gratulálok. Fotók, videók feltöltése folyamatban!


Vida Zoltán
Megjelent: 246 alkalommal