2007. december 05., szerda 21:52

Major Zsolt: Felkészülésem a Modenai nemzetközi versenyre

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
main9[képek a galériában]

Az őszi szezon utolsó versenye volt számomra, és egyben a legfontosabb. Kissé hosszú volt ez a szezon, Body Sport Kupa, véleményes második hely, Molnár Péter mögött. Utána Super Body, ismét második hely, erősen véleményesen. Misi bácsi és az Aréna Kupa, első hely! És a végén a nagy mutatvány, Modena. A csúcsformát ide időzítettem. Kíváncsi voltam, mire vagyok képes egy erős nemzetközi mezőnyben.

A W.A.B.B.A. E.B.-on, ahol ötödik voltam, messze nem voltam ilyen jó formában. Nyugodt voltam, úgy érzem mindent megtettem. Mikor színpadra léptünk, láttam nagyon erős mezőny gyűlt össze. Itt volt a -75 kg I.F.B.B. olasz világbajnok, a W.A.B.B.A. E.B. harmadik helyezett, ráadásul az olasz hazai pályán. Az első kihívásnál kezdtem megnyugodni, rögtön az első hattal hívtak ki, utána még háromszor hívtak ki, és mindig a legjobbakkal. Ekkor már éreztem, nem szenvedtem hiába, sikerülni fog legalább döntőbe kerülni.

Délután kiderült, jól tippeltem, szólítottak az első hatba. Újabb összevetés, majd a szabadpóz. És következett az eredményhirdetés. Hatodik,…nem az én számom, ötödik az olasz világbajnok…füttyszó…sportszerűen viselte, enyhe dac az arcán. Negyedik, …még mindig nem én. Ekkor már nagyon boldog voltam. Harmadik Zolt Major….nagyon boldog voltam, tapsoltak! Leírhatatlan érzés volt!
Ezen a versenyen a magyar csapatból én szerepeltem legjobban, csapattársam Kozaróczy Tibi szintén döntős, hatodik lett, Gróf Brigitta pedig ötödik. Ez kárpótolt a véleményes második helyekért, úgy érzem itt sikerült kihozni magamból a maximumot.

Szeretnék köszönetet mondani a szponzoromnak, a Power Track-nek, akinek a termékeivel készültem a versenyekre. Én felkészülésem során a következő termékeit fogyasztottam: muskle vitamim, power glutamin, aminó 6100 kapszula, muskle protein izolátum. A szerintem nagyon hatásos készítmények, az eredményt láthattátok. Nekem nagyon beváltak, csak ajánlani tudom. Felkészülésemben szakmailag Vida Zoltán segített, nélküle úgy érzem, nem lettem volna ilyen rövid idő alatt élversenyző. A jövőben szeretnék még jobb eredményeket elérni, úgy érzem hogy a szponzorom, a Power Track és Vida Zoli segítségével sikerülni fog majd.

[Visszatekintés - Modenai verseny videói]

Major Zsolt
Megjelent: 230 alkalommal