2007. december 10., hétfő 20:19

Válasz Drugs Bunny Muscular Developmentben megjelent cikkére

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Figyelmesen elolvastam Bunny cikkét, és nem kellet nagy képzelő erő, hogy rájöjjek, nagy részét nekem címezte. Így hát válaszolok rá.

Először is a cikk hangvétele olyan, mintha a szerző több versenyen indult volna. Nos, sajnos már matuzsálemnek számítok, mégsem emlékszem hogy láttam volna jeles szakértőnket egyszer is színpadon.

Ez egy tény. Sokat bakiznak a műsorvezetők. Ez egy közhely. Konkrétan ki? Bunny ebben az évben, összesen a Super Bodyn, és az Aréna Kupán vett részt, tehát vagy Lakatos Misire, vagy Juhász Karcsira gondol. Vagy saját magára, hisz Ő is szervezett versenyt. Mert amit nem láttam, arról nem tudok véleményt mondani. Vagy legalábbis nem etikus. A bíráskodásról: a kihívások az összevetéseknél nem ismétlődnek, minden bírónak két kihívási lehetősége van. Én, van hogy csak eggyel élek. Akinek ez unalmas, az nem szereti a testépítést, a szakmai rész az összevetésnél dől el. Hogy a nézettség milyen, az függ a reklámtól. Tehát ha ezen akarsz javítani, próbálj jól élni a lehetőségeiddel, és próbáld reklámozni a rendezvényeket. És nem csak azokat, ahol érdekeltséged van, mert az egy önzés, és nincs köze a sportszeretethez, inkább az önimádathoz.

A fociról

Menj ki egy fradi, újpest meccsre, és hamar rá fogsz jönni, hogy ott miért van sok néző. Nem vagyok biztos benne, hogy azt a légkört kéne, egy testépítő versenyre behozni.

A Superbodyról

Nem feltétlen, a tizenegy év a siker titka, hanem a díjazás. Ha nem lenne ilyen magas, fele annyi induló sem lenne. Én személy szerint örülök, hogy ilyen magas, erőfeszítésük elismerem.
Véleményed a nemzetközi versenyekről.
Igazán nem értem, miről beszélsz? Én kint voltam a W.A.B.B.A. E.B.-on, nem láttalak. Amin részt vettél a Herkules Kupa, Nagyváradon, ahol vendég voltál. Gondolom Róluk nem írsz rosszat, mert esetleg jövőre nem hívnak meg, a negatív reklám senkinek sem hiányzik, van elég baj e nélkül is. Lugoson nem voltál. Temesváron láttalak, komoly díjazású, telt házas verseny 2000 nézővel, magyar sikerekkel. Nem tudom, ezzel mi volt a baj, ajánlom nézd meg a videóját, igazi sportemberek nyilatkoznak benne, próbáld követni ezt a példát. A Modenai versenyen nem láttalak. A Budakalászi V.B.-én szintén nem. Tehát: a két román nemzetközi nem tetszett, írd meg nekik mi a kifogásod, hagy tanuljanak. A versenyzőkről. Ahol jó a díjazás, igazságos a bíráskodás oda érdemes elmenni. Jobb lenne pozitívabb cikkeket írni, és elmenni a rendezvényekre, amit kritizálsz.

A szabad pózról

Tehát, nem az a döntő, mennyit pózol, hanem az, hogyan. Egy Lantos János, egy Nicu, egy Kiss Jenő, 90 másodperc alatt többet mutatott eben a műfajban, mint más egy élet alatt. Mert arra emlékeznek. A másik, gondoljuk el, mi lenne egy nagy versenyen, ahol nem 15 induló van, hanem 56, mint a Bodysport Kupán, ha minden versenyző 5 percet pózolna? Mikor végeznénk? És meggyőződésem, a legtöbb versenyző nem is élvezné. Azt hiszem, mindenre válaszoltam, amit felvetettél. Ha van versenyzői vélemény, a fórumra zúdítsátok. Amit írtam, nem bántó szándékkal tettem, csak az igazság kedvéért.

Vida Zoltán
Megjelent: 273 alkalommal