2008. január 18., péntek 18:22

Kialakulóban a 2008-as versenynaptár

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A mozgalmas 2007-es év után, idén úgy tűnik még színvonalasabb évünk lesz. A tavaszi szezonban lesz Infernó Kupa Győrben, Szuper Kupa Szeghalmon, I.F.B.B. Magyar Kupa Budapesten, hogy a legjelentősebbeket említsem. Június 6-7-8.-án, Portugáliában lesz a W.A.B.B.A. E.B., amire a hírek szerint erős magyar csapat készül.

Néhány név az elitből, a teljesség igénye nélkül: alacsony kategóriában Major Zsolt, közép kategóriában La Llave Alex, magas kategóriában Sára György, fitness kategóriában Máté Szilvia, Nagy Orsolya, body fitness kategóriában Gróf Brigitta, Pál Mónika, masters 40 év felett Balogh László, 50 év felett Lakatos Mihály.


Major Zsolt, alacsony kategória


La Llave Alex, közép kategória


Sára György, magas kategória


Balogh László, 40 felett


Lakatos Mihály, 50 felett
Szintén június 6-7-8.-án, Budapesten lesz az I.F.B.B. Junior és Masters E.B., amelyen népes magyar csapat indul majd. Nemzetközi versenyek tekintetében meghívásunk van a Herkules Kupára, Romániában, Nagyváradon, szállást, ellátást a rendező állja. Szintén meghívásunk van a W.A.B.B.A. Német Nagydíjra, a szállást és ellátást a német szövetség állja. Szerbiában, Bihácson, szintén nemzetközi verseny lesz, amelyre szintén meghívást kaptunk. Tehát lehetőség van bőven, lehet válogatni. Kinek melyik szimpatikus.


Máté Szilvia


Nagy Orsolya


Gróf Brigitta, body fitness


Pál Mónika, body fitness
Ősszel lesz Aréna Kupa Csornán, Bodysport Kupa Budapesten, Super Body Budapesten, Fitt Parádé Debrecenben. Természetesen a felsorolás nem teljes, év elején vagyunk, ha más versenyek is képbe kerülnek, arról is tudósítunk. Ezek már biztosak. A legfontosabb feladat, úgy érzem, az időpontok egyeztetése, hogy a versenyző ne legyen kénytelen választani, melyik versenyt hagyja ki a másik miatt.
Ahogy megvannak a pontos időpontok, azonnal közöljük.
Minden versenyzőnek eredményes készülést kívánva:

A Bodysport csapata
Megjelent: 1063 alkalommal