2008. március 05., szerda 21:23

Ronnie Coleman visszatér

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A nyolcszoros Mr Olympia Ronnie Coleman az Arnold Classic-ot kommentálva, a „látjuk e még valaha a színpadon?” kérdésre meghökkentő választ adott:



„Igen visszatérek és valószínűleg az Arnold Classic lesz ennek színhelye és talán néhány nagyobb Europa-i show. Nagyon kedvelem az európai versenyeket és az európai embereket...de komolyan gondolkozom Ausztrálián is, az Ausztrál Grand Prix is egy hatalmas lehetőség.”



A hír meglepő, bár annyira mégsem az. Coleman 1998-tól 2005-ig monopolizálta a Mr Olympia trónját és a 2007-es Olympián 42 évesen jelentette be "végleges" visszavonulását.

Elmondása szerint október(!) óta nem edz, jelenlegi súlyát a múlt hétvégi beszélgetések során 295 fontra (~135 kg) saccolta.

„Több, mint húsz éve nem pihentem ilyen hosszú időn át. Elég jól regenerálódtam, élvezem a pihenést, de a formám kezd egyre inkább elmenni. Úgyhogy hamarosan nekilátok megint!”

„Igazán nehéz kihagynom ezt az évet…nem kellene sok, hogy újra versenyezzek, ahogy ezt az elmúlt közel két évtized során folyamatosan tettem. Hosszú évek óta ez az első teljes év amit kihagyok, de szükségem van rá és tudom, hogy nem rosszabb, hanem egyre csak jobb leszek!”
– Ronnie Coleman

Megjelent: 337 alkalommal