2008. április 13., vasárnap 21:08

Felkészülés a Szuper Kupára: La Llave Alex hét héttel verseny előtt

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Sára Fráter Gyuri után, aki a +178 cm kategóriában indul, most újabb versenyzőt mutatunk be, a -178 cm kategóriában induló, La Llave Alexet. Alex 2004-ben versenyzett utoljára, akkor Szuper Body abszolút bajnok, és MLO Olimpia abszolút bajnok volt. Ez egyedül álló teljesítmény, tárgyéven belül, még senki nem nyerte meg mindkét versenyt. És a jövőben nem is fogja, hiszen az MLO Olimpiát már nem rendezik meg. Alex versenysúlya akkor 85 kg volt.
Képek hét héttel verseny előtt
Most a felkészülési képeken 97 kg, véleményem szerint versenysúlya 90 kg körül alakul majd. Alex fő fegyvere egyedülálló genetikai adottsága, széles váll, kicsi csípő, tökéletes arányok. Utolsó versenyéhez képest bő öt kilóval lesz nehezebb, ami az ő csontozatán nagyon nagyot mutat majd. Érzésem szerint jó állapotban van, hétfőtől kezd komolyabban diétázni.
Egyedül állóan gyors az anyagcseréje, a rendelkezésre álló idő elég lesz a csúcsforma eléréséhez. Végső cél a W.A.B.B.A. E.B.-én a dobogó valamelyik fokának megszerzése.
Előkészületi versenyként részt vesz a W.A.B.B.A. Német Nagydíjon, az Infernó Trófeán, és levezetésképp a Herkules Kupán, Nagyváradon. Reméljük sikerül minden versenyen meggyőző formában versenyezni, és hozni az elvárt eredményt.
Megteszünk érte mindent, és meglátjuk hogy sikerül, hiszen az ellenfelek sem kikapni jönnek.

Vida Zoltán
Megjelent: 181 alkalommal