2008. április 16., szerda 13:22

Felkészülés a tavaszi versnyidényre: Torma Kriszti junior Európa bajnokságra készül!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Kriszti szűk három éve kezdett edzeni nálam. Már akkor sokkal erősebb volt egy átlagos sportoló lánynál, képes volt 100 kg öt ismétlést guggolni 15 évesen. Egyértelmű volt, jól reagál az edzésre, könnyen izmosodik. Versenyzési szándékkal keresett meg, kérte segítsek felkészülni, fitness forma versenyző szeretne lenni.
képek nyolc héttel verseny előtt
A testsúlya akkor, nem tévedés, 26 kg-mal volt több, mint első versenyén, a Bodysport Kupán, amit megnyert. Mikor összeírtuk a diétát, voltak fenntartásaim, kételkedtem, hiszen tudtam, mit jelent egy ilyen diétát végig csinálni.
Aztán ahogy változott minden héten, úgy kezdtem én is egyre jobban hinni benne. A Bodysport Kupán, junior fitness formában első lett, majd a Super Bodyn fitness modellben harmadik. Ha jobb a színpadi mozgása, talán előrébb is kerülhetett volna.
Már akkor is többen mondták, miért nem indul az E.B.-on. Úgy éreztem, korai még nem akartam, hogy csak statisztáljon.
Most sokkal jobb lesz, mint tavaly, rengeteget javultak az arányai, célunk a tavalyi mezőnyt látva valamelyik dobogós hely megszerzése.
Ami persze a mezőnytől is függ, nem biztos olyan mezőny lesz, mint tavaly. De egy biztos, olyan formában lesz, amire emlékezni fognak, és önbizalommal állhat majd a legjobb versenyzők mellé.
A képek nyolc héttel a válogató előtt készültek, szerintem megfelelő állapotban van, javultak az arányai, és a kidolgozásai is az időponthoz képest megfelelő.
Célunk, nagyjából ezt az arányt és méretet megtartva, folyamatosan javítani a definíciót.
Meglátjuk két hét múlva, mire jutottunk. Kriszti felkészüléséről folyamatosan tudósítunk.
Reméljük, sikerül majd úgy szerepelni, ahogy szeretnénk. Egy biztos, megteszünk érte mindent, ami erőnkből telik.

Vida Zoltán
Megjelent: 149 alkalommal