2008. április 26., szombat 17:12

INFERNO Trófea és ami mögötte van

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
2008. május 25 (vasárnap) 11 óra
Helyszín: Győr, Pálffy Miklós keresk.szakk.iskola, Földes Gábor u.34-36.

Hosszú gyötrelmes hónapok után végre megszületett az Inferno Trófea lebonyolításának ideje és főleg helyszíne.(lásd a verseny kiírást valamint a plakátot). Érthetetlen számomra egy város vezetőségének ez a rettenetes mélységű paszivítása amelyről a verseny iránt tett tanúbizonyságot. Hetek óta esedezek-közvetve és közvetlenül -egy  a verseny lebonyolítására alkalmas helységért. Lássatok csodát?

Némelyiket fél millió ft-ért ajánlották -persze amolyan városi támogatás gyanánt. Lám, csupa irgalmas szamaritánusokból alkottatott meg a város vezetősége. Olimpikon- sportkedvelő,honatyák a fülük botját sem mozdították,hogy segítő kezet nyújtsanak egy olyan rendezvényhez,melyet nem személyes indittatásból szándékszom tető alá hozni,és amely mindenképpen emelné gazdag városunk sportolói színvonalát. Hiszen a tavaszi idény legelitebb versenyzői,kik világ versenyekre készülnek -fiúk és lányok egyaránt-csupán sport iránti szeretetből- és úgy érzem némileg irántam való tiszteletből-(hiszen a díjazások extra szerények lesznek) jelezték versenyzési szándékukat.Érthető a"nagylelkű"segítség nyújtás honatyáink részéről,hiszen sokkal fontosabb irányba kell százmilliókat csoportosítani,idejük és energiájuk nem futja egy porszem  túlméretezett óhaját teljesíteni.Paradox módon a választások idején még egy porszem is fontos polgár a számukra,hiszen a postaládát mindenféle fennkőlt ígéretekkel teletűzdelt szórólapokkal tömik ki,csupán annyit kérnek cserében,hogy bizalmat szavazzunk Őméltoságuknak. Persze tudjuk  a választások másnapján feledésbe merül minden. Ékes ellenpéldája politikusaink "segitő készségének" pl. a csornai vezetőség hozzáállása,egy sport rendezvényhez. Az Aréna kupát immáron háromszor rendezték meg Csornán, és a legelitebb helység biztosítása mellet az önkormányzat anyagiakkal is támogatta a rendezvényt minden alkalommal. Pedig Csorna nem tartózik a nyugati régió legmódosabb városai közé.Szeghalom még kevésbé az. Mégis-Pintér Ferenc és Vida Zoltán szervezésével-május 31-én a Super Kupára nem csak a város sportcsarnokát biztosítják teljesen bérmentesen,hanem megtoldják még fél millió ft-tal is(ugyanannyival amenyiért a győri önkormányzat biztosított volna egy helységet). Hogy is van ez? De a mi honatyáink szent atyák. És amint tudjuk minden szentnek....


Summa-summarum Inferno Trófea -még ha önköltségesen is és némi külső segítséggel (Kika áruház,Piktor áruház)- szegényen és szerényen de meglesz rendezve. Köszönöm nektek sporttársak és barátaim, hogy ennek ellenére megtiszteltek és eljöttök hozzánk.

Sport baráti üdvözlettel, Lakatos "Múmia"Mihály.

 "múmia"


2.INFERNO TRÓFEA

VERSENY-KIÍRÁS

2008.május 25 /vas.11 óra
Helyszín: Győr,Pálffy Miklós keresk.szakk.iskola
Földes Gábor u.34-36.


Regisztráció: 8-10 között az Infernóban /Lajta u.24
Telefonon: 06209569600 /Lakatos Mihály
Nevezési díj: 1000 ft./fő

Kategóriák: Női fitness modell /abszolút
Női fitness forma /abszolút
Férfi testépítés: - 85 kg.
+85 kg.

Díjazások: 1.hely- serleg,érem,oklevél,tápkieg.tárgyi jutalom
2.hely: érem,oklevél,tápkieg.
3.hely: érem,oklevél,tápkieg.
Minden résztvevő oklevelet és tápkieget kap!
*A kategória győztesek külön díjban részesülnek a KIKA áruház jóvoltából!

BELÉPÉS INGYENES!!!


MENETREND

11 óra: ünnepélyes megnyitó

Női fitness modell alapfordulatok (összevetések)
eredmény hirdetés

Női fitness forma alapfordulatok (összevetések)
eredmény hirdetés

Férfi testépítés -85kg. alapfordulatok (összevetések)
kötelező gyakorlatok (összevetések)
szabad gyakorlatok
eredmény hirdetés

+85kg. alapfordulatok (összevetések)
kötelező gyakorlatok (összevetések)
szabad gyakorlatok
eredmény hirdetés

Az Inferno Trófea abszolút győztesének kihirdetése

ZÁRÓ ÜNNEPÉLY!

 

Megjelent: 180 alkalommal