2008. május 21., szerda 13:01

Szuper Kupa, Szeghalom, május 31!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
És némi esélylatolgatás. Torma Kriszti 17 évesen fitness bodyban indul, Gróf Brigitta kategóriája. Brigit nem képes megszorítani, de úgy vélem, a második hely megszerzése reális lehet.
Máté Szilvi, az Infernó Trófeán Nagy Orsi nem indul, itt első helyezést várok. A Szuper Kupán Nagy Orsi mögött a második helyezés reális lehet.
Pál Móni sokat fejlődött, érdekes összecsapás várható Balla Ivettel. A két, szerintem legjobb női testépítő most találkozik először versenyen. Szoros verseny lesz.
Németh Robi -178 cm kategóriában, élete első felnőtt versenyén indul. Dobogós helyezést szeretnénk.
Leonárd Laci, +178 cm kategóriában indul, cél a dobogóra kerülés.
Major Zsolti, -168 cm kategóriában indul, nagyon arányos, esztétikus, a versenyre a kidolgozása is megfelelő lesz. W.A.B.B.A. E.B. ötödik, sok verseny győztese. Csatában lesz Barkóczi Tamással, az arányok miatt inkább Zsolt győzelmére tippelnék.
La Llave Alex, genetikailag egyedül álló a magyar mezőnyben. A Német Nagydíjon különdíjat kapott, a kategória győzelem mellé. A -178 cm kategória talán legnagyobb favoritja. Az E.B. is jónak látom az esélyeit.
Sára Gyuri, +178 cm kategóriában indul, úgy érzem, jelenlegi formája alapján nehéz lesz bárkinek legyőzni. Az E.B. is dobogós helyezést remélek.
Két hét, és kiderül, jól tippeltem, vagy sem.

Vida Zoltán
Megjelent: 130 alkalommal