2008. június 30., hétfő 12:36

A teljes Szuper Kupa videó anyagát megtekinthetitek a galériában!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A verseny összes anyagát láthatjátok. Ebben a blokkban a verseny megnyitóját, a Herkules Kupa szervezőjének, Lukács professzornak elismerését, a junior, masters testépítők kötelező pózait láthatjátok.
A második új anyagban a női fitness body, a -178 cm, +178 cm testépítő kategóriák eredményhirdetése, abszolút testépítő bajnokválasztás, a W.A.B.B.A. E.B.-ra utazó csapat bemutatása, Németh István profi testépítő fellépése látható.
Videók megtekintése
És a szponzorokon kívül, köszönet Pintér Ferencnek, aki a versenyt alapította, a bíróknak, akik elfogadták a meghívást a fenyegetések ellenére, Huszár Ernő, Szegedi Zoltán, Czimmermanné Anikó, Palatinusz Tünde, Balogh László. Köszönet a segítségért Kenderes Gábornénak, Nánási Nikolettnek, Nánási Ibolyának. Ők a tiltás miatt nem vettek részt a pontozásban, de segítettek a verseny lebonyolításában.
És köszönet minden versenyzőnek, aki részt vett a versenyen, és megtisztelte a szervezőket a mutatott jó formával. A tavaszi szezon magasan legszínvonalasabb versenye volt, a vélemények szerint.

Vida Zoltán
Megjelent: 182 alkalommal