2008. augusztus 13., szerda 13:27

Hungarian Elit, versenykiírás

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
2008.október 25. Szombat

A SYMA Csarnokban egy világsztárt fogadunk.
Jay Cutler a profi testépítés koronázott királya. 2 éve verhetetlen izomkolosszus, akinek megjelenése a lakhelye utcáin, Las Vegasban is igazán nagy esemény. Méreteivel, Mr.Olimpia címeivel vitathatatlanul a sport halhatatlanjai közé emelkedett. Magyarországra érkezésével újabb fehér foltot satírozhat ki elméleti térképéből, mi meg közelről csodálhatjuk meg ezt a nevadai óriást. Nyílt szemináriumán a nézők kérdéseket tehetnek fel neki, amelyet szinkrontolmács segítségével közvetítünk Nektek. A kérdéseket, melyeket közösen választunk ki, egy hamarosan nyíló topicban fogjuk megversenyeztetni. 30 kérdésre van lehetőség, azokat, amiket kiválasztunk, az EXTREMFITT egy ajándékkal fogja díjazni, mi pedig 30%-os engedményt adunk a jegy árából.

HUNGARIAN ELITE CHAMPIONSHIP

Mielőtt azonban Jay válaszolna a kérdésekre, színpadra állítjuk Magyarország ELITE versenyzőit, akik megmérkőznek az 1.000.000.- Ft-os összdíjazásért. Az első helyezett 400.000.-, a második 250.000.-, a harmadik 150.000.-,a negyedik,ötödik,hatodik helyezett egyaránt 75.000.- Ft-ot és táplálék kiegészítőket vihet haza.
Az abszolút győztesnek lehetőséget biztosítunk, hogy másnap, a MOVE DAY keretein belül a színpadra lépő JAY CUTLER-rel egy közös showdownt csináljon, és az első hat versenyző
jogot nyer a Nemzetközi Elite Tour-on való részvételre.

A Versenyre szövetségtől függetlenül mindenki nevezhet,szabadidős rendezvénynek minősül,a lebonyolítás az
IFBB PROFI szabályai szerint lesz megtartva, és a szabadpózok ideje max.3 perc lehet!!

A versenyen CSAK ELŐZETES REGISZTRÁCIÓVAL, és NEVEZÉSSEL lehet elindulni, amit megtehettek a hamarosan induló www.ifbbbajnoksag.hu oldalon.


2008.október 26. vasárnap:

A MOVE DAY keretein belül: JAY CUTLER SHOW és

IFBB Magyar Testépítő Bajnokság, Fitness Modell és Bodyfitness kupa

2008. október 26.-án a budapesti SYMA csarnokban a naturál testépítőknek biztosítunk lehetőséget, hogy összemérjék erejüket Magyarországon. A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség elkötelezett híve a doppingmentes versenyzésnek.
Serlegek és kupák, nyeremények garmada vár kiosztásra 16 kategóriában. A jövő egyértelműen a klasszikus testépítésé, a magassággal és súlyhatárral korlátozott kategóriáké. Az esztétikum, a definíció, az izom méretének összhangja, a szimmetria látványa itt a legmarkánsabb. A versenyzők remélhetően sokat tesznek majd azért, hogy megfelelő formában lépjenek színpadra.
Gyönyörű hölgyek a Modell és a Bodyfitness kategóriákban, izmos testek a férfiaknál.
Elindultunk ismét egy úton tavasszal, amin következetesen fogunk végigjárni.
Előre is köszönöm mindenkinek, aki segítségemre lesz abban, hogy létrejöhessen ez a rendezvény, és előre köszönöm azoknak, akik a későbbiekben támogatnak ezen az úton.

Jay Cutler esti showműsora azokat is el fog ámítani, akik ez idáig esetleg nem hallottak róla. Akik, testközelből szeretnék látni a világsztárt, azok ezt megtehetik a rendezvényt követő, vacsorával egybekötött VIP After Party-n.

www.moveday.hu

Klink Zoltán
Megjelent: 120 alkalommal