2008. november 10., hétfő 23:35

Negyedik Aréna Kupa, Csorna 2008

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Olybá tűnik Árpi lassan hagyományt teremt a régióban, még így szerény körülmények között is. Tisztában vagyunk vele,hogy az Aréna Kupa sosem fog egy Superbody, vagy Bodysport Kupa szintjére emelkedni, azon egyszerű oknál fogva,hogy nem áll rendelkezésünkre akkora keret mint az említett versenyeknek.
Nem tudunk annyi szponzori támogatást összehozni, ezért a színvonalat sem tudjuk olyan magasságokba emelni, mint azt szeretnénk, de Árpi így is közel 500.000 ft. összdíjazást "hozott össze" készpénz /10.000 ft a két kategória győztesnek-önerőből-, 20.000 ft.az abszolút győztesnek, a Jáma ker.kft. bútorház felajánlásával Maurer János jóvoltából.
Táplálék kiegészítők, valamint tárgyi jutalmakat is kaptak a versenyzők.

Azért azt se feledjük el ,hogy az Aréna kupán az évek során olyan nagy nevek is megfordultak, mint pl:Tóth Dani-újdonsült W.A.B.B.A. abszolút világbajnok, Szilárdi"Csuri" János-Mátra kupa győztes, Szakács "Gyurma" Sándor, Kozaróczy"B.D."Tibor Super Body, Bodysport Kupa győztes, Major Zsolt Super Body, Bodysport kupagyőztes, vagy Lénárd Lajos többszörös kupagyőztes.
Ami az elmúlt évben Major Zsoltnak nem jött össze,vagyis az abszolút győzelem melyet "Bold Devill Tibériusz" elszippantott előle, az 2008 November 8-án sikerült.

A - 85 kg-os kategória mellett az abszolút győzelmet is bekebelezte Oláh "Joe mester" József kárára, aki a +85kg-os kategória győzteseként vonult le a színpadról.
Kupcsik Laci külön fairplay díjat érdemel, melyet gyakorlatban ugyan nem, de jelképesen így a Bodysport weboldalon keresztül felajánlunk neki.
Akárcsak az előző években, ezúttal is meghívtuk bíráskodni, sőt versenyzőt is hozott, ki a magas kategóriában nevezett,"Joe mester"ellenfeleként.
Szárazabb,definiáltabb volt nagyobb nevű ellenfelénél, mely elegendőnek bizonyult volna, hogy akár előtte végezzen,ennek ellenére Laci, akárcsak a másik két döntnök, Vida Zoli, Bogáti Árpi, a második helyre sorolta tanítványát figyelembe véve a szabályzatban rögzített kritériumokat mint; testarány,csontozat, izomtömeg.
Laci ezúttal is bizonyította,hogy nem csak a színpadon, fekpadon, vagy a mindennapi életben de"ítélet végrehajtóként" is igazi sportember.
Tanulhatnának tőle a profi nemzetközi bírák, kik túllépve az elfog ultság tárgyilagos határait, gyakran elvakultan saját tanítványukkal szemben, profán módon teljesen méltatlan helyre sorolják "kegyeltjüket".
Krémer Józsi tettét sem hagyhatjuk figyelmen kívül.
A Gym magazin riportereként jött Csornára, de aztán gondolt egyet, és bár versenyformán kívüli fazonnal érkezett, percek alatt szerzett egy póznadrágot, valamint egy barnítót, ott helyben letolta"teste ékes tollazatát" és beúgrott a csata közepébe.
Az ilyen emberre mondják, hogy"tökös fickó".
Ő is,akárcsak Kupcsik Laci bátor tette miatt megérdemel egy meghajlást.
A verseny támogatói: Pannon Meal kft, verseny fő támogatója, a Power Track, Activlab, Sárkány étterem, Jáma ker.kft.bútorház, Coca-Cola, Abdai Imre önkormányzati képviselő, Vida Fitness valamint az Aréna.
A IV-ik Aréna Kupa dobogósai: -85 kg 1.Major Zsolt /Vida Fitness
2.Obertol"Oby"Dávid /Aréna-Csorna
3.Botiz"Sasha"Sándor /Vida Fitness

+85 kg 1.Oláh"Joe mester"József /Johnny Fitness
2.Bognár Miklós /Veszprém
3.Krémer József /Power Track
*Abszolút győztes,Major Zsolt
Ha az égiek is úgy akarják, jövőre és utána...és tíz év múlva is szervezünk Aréna kupát Csornán a magunk szerény módján, még akkor is ha némely könyörtelen kritikusaink kajánul vigyorognak, jelentéktelen és meddő próbálkozásnak minősítvén tettünket.

"múmia"
Megjelent: 176 alkalommal