2009. május 14., csütörtök 20:59

Még két nap a Szuper Kupáig!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Bár a tavaszi idényben általában kevesebben indulnak, azért lesz pár érdekes összecsapás, legalábbis az előzetes nevezések alapján. Testépítésben érdekes harc lesz Pengő Tamás, és Jenei István közt, mindketten jó formában vannak, szerintem érdekes harcot láthat a közönség.

Fitness modellben Gotlóz Zsuzsi, és Üveges Móni is esélyesként indul, szerintem itt is érdekes küzdelem várható.

Fitness formában az előnevezések alapján Légrádi Andi a legnagyobb név, de mint tudjuk, a versenynek az eredményhirdetéssel van vége.

Klasszikus testépítésben Nagy Feri remek formában van, az előnevezések alapján mindenképen esélyes, de mint az előbb is írtam, bárki előkerülhet, az a biztos, ami már elmúlt.

Páros testépítésben Jenei István- Gödény Ráhel a Pengő Tamás Palecian Judit párossal mérkőzik, ez is nagy csatának ígérkezik.
És fitnessben Gödény Ráhel, Palecian Judit szintén egymással küzd majd.
Vagyis jó versenynek ígérkezik, és ne feledjük, mindig előkerülhetnek nem várt ellenfelek is, én csak azokkal számoltam, akik biztos jelezték indulási szándékukat.
Köszönet a szponzoroknak, akik támogatták a versenyt, a Tabi önkormányzat, Flextronits K.F.T. , Scitec, Power Track, Fitness 2000, Vida Fitness.
És akik segítettek: Kromek András, Kovács Imre, Bán László, Pintér Ferenc.
Segítségüket köszönöm, remélem, a verseny után mindenki elégedetten távozik majd, jó érzéssel a szívében.
Vida Zoltán
Megjelent: 107 alkalommal