2009. július 21., kedd 11:08

N.A.C. válogató verseny

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Egy élversenyző smst küldött nekem, a válogatóval kapcsolatban.
Sajnos, nagyon félreértette a verseny célját.
A verseny célja nem a csúcsforma bemutatása, azt nyilván az Universumon kell, hanem egy bő válogatott keret kiválasztása, annak felmérése, hány versenyző akar indulni egy kategóriában, kik azok, akikkel számolni kell.
Hat héttel egy vb. előtt már hozni kell egy színpadképes formát, amiből azért már fel lehet mérni, az adott versenyző mire lehet képes.
Az így kiválasztott első keret repülőjegyeit van idő komoly kedvezménnyel lerendelni, fel lehet mérni, hány válogatott mezre lesz szükség, és kik a hivatalos kísérők, és kik az extra delegációk.

Ezen felül, természetesen több versenyző is utazhat, de ha lesz egy limit, például a szállásnál, nyilván azok, akik bekerültek az első csapatba, lesznek azok, akik nem fognak fizetni.
Tehát nem szimpátia alapon, vagy kinek a versenyzője.

És fontos tudnunk, kik akarnak részt venni. A  N.A.C. V.B.-én a magyar csapat három különböző úton nevezett, és még az utolsó héten is voltak nevezések.
Ez enyhén szólva komolytalan. Rajtunk kívül nem hiszem, volt még egy ilyen csapat.
Tehát ahogy például a németeknél, nálunk is lesz egy minősítő, és ez alapján válogatunk.
Mert ez a normális.
Régen, Dr Szabó Péter elnöksége idején ez így volt természetes. Azóta a normális működés annyira felborult, hogy ilyen alapvető dolgokat indokolni kell.
További kérdésekre a fórumon válaszolunk.
Vida Zoltán
Megjelent: 105 alkalommal