2009. szeptember 28., hétfő 11:00

Bogáti Árpi, Palecian Judit a versenyidény küszöbén

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Árpi, akárcsak sorstársai, teljes erőbedobással készül az őszi verseny idényre.
Első állomása a Herkules Kupa október 3-án, majd 11-én a Bodysport-Aréna Kupa.
Itt szeretne egy közel 80%-os formát hozni.
A temesvári Szabadság kupán való részvételét is fontolgatja, de célja a W.A.B.B.A. vb, mely mint tudjuk november 7-én Budapesten kerül megrendezésre.
Árpi Hamburgban való indulása sem elképzelhetetlen a N.A.C. Univerzumon, de mindezt a piszkos anyagiaktól teszi függővé.
Tömegével nagyjából elégedettek vagyunk, élességén kell még javítania, de november 7-ig elegendő idő áll rendelkezésére, hogy ezt a számára örökös gondot megoldja.

Hogy mit vár az őszi idénytől? Nem latolgat, precízebben nem magával a pontos helyezéssel van elfoglalva, elsődleges célja egy tisztességes helytállás.
Ha kitűzött célját eléri, akkor már csalódás nem érhet bennünket.
Vida Zolit idézve"ha Árpi elkapja a fonalat, komoly veszélyt jelenthet ellenfeleinek".
A próféta szóljon Zoliból!

Judit nemrég jött meg Romániából, a felnőtt Bodyfitness nemzeti bajnokságról, ahol ezüstérmes helyezést ért el.
Valljuk meg, a román bajnokság színvonalában nem vetekszik egy magyar W.A.B.B.A. vagy N.A.C. válogató versennyel, de ez a tény mit sem von le Judit érdemeiből.
A versenyt követően a "sport erköcs felszentelt apostolai", szokásukhoz híven közel két órán keresztül tartották "fogva", míg végül sikerült elegendő mennyiségű vizeletet produkálnia melyből a dopping labor kiszűri Judit bűnösségét, vagy ártatlanságát.
No nem is az a kérdés, hogy abszolút tisztán versenyzett hanem, hogy a sportmorál eme szent prókátorai szétzilálják a sportot mit sem törődve annak súlyos következményeivel.

Csoda, hogy fokozatosan felőrli önmagát az I.F.B.B.?
Judit is ott lesz Nagyváradon a Herkules Kupán, de a Bodysport Kupa testépítő kategória hiánya kissé gondolkodóba ejtette, hogy hol induljon.
A temesvári, valamint a lugosi verseny is szerepel Judit repertoárjában, utána majd meglátjuk hogyan tovább?
Tömegén javított az elmúlt idényhez képest, de a lába még mindig messze van a nagy kaliberű magyar versenyző lányokéhoz képest.
Árpihoz hasonlóan a becsületes helytállás elsődleges célja, a kétszeres profi ökölvívó világbajnoknak is.

"múmia"
Megjelent: 137 alkalommal