2009. október 30., péntek 13:16

Nagy csaták várhatók a Super Bodyn!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Talán az utóbbi idők legizgalmasabb versenye várható.
Egy kis áttekintés, a teljesség igénye nélkül. Klasszikus testépítésben Nagy Ferenc, Lénárt Lajos, Csorbai Ádám, Illés Norbi fog csatázni, nagyon erős mezőny, remek versenyzőkkel, és ne feledjük, rajtuk kívül is előkerülhetnek meglepetés emberek, akik szintén nyerni jönnek.

Női fitness formában Légrádi Andi, Gróf Brigi, Nagy Orsi. Bár Orsi az alacsony kategóriában indul, érdekes lesz látni őket egy versenyen, még ha nem is egymás mellett.

Az újonc kategória mindig meglepetés kategória volt, tőlünk Füzesi Tibi, Nagy Józsi indul, két remek versenyző, remélem jól szerepelnek majd.
Az Open kategóriában olyan versenyzők indulnak, mint Bodó Imi, Major Zsolt. És még akik előkerülhetnek, meglepetés szerűen.

A Grand Prix kategória is nagyon erős lesz, az első számú favorit Tóth Dani, de ne feledjük, mindig a pillanatnyi forma dönt.

És a többiek: La Llave Alex, Molnár Péter, Jenei Pisti, Bognár Gergő, Kovács Feri. Egytől egyig nemzetközi szinten is bizonyított, eredményes versenyzők. A magyar közönség nagyon szerencsés. Vesz egy belépőt, nem kell utaznia, és láthatja a világ élvonalát.
Remélem, sokan élnek is a lehetőséggel. Aki teheti, ne hagyja ki!

Vida Zoltán
Megjelent: 132 alkalommal