2012. január 11., szerda 22:56

I.F.B.B. közgyűlés

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Öt évente tisztújító közgyűlést kell összehívni az I.F.B.B. szövetségnél.
Ezt írja elő a sporttörvény, és ha a szövetségnek kell az állami támogatás, e szerint kell cselekedjen.
A közgyűlés februárban lesz, addig van idő az erő gyűjtésre.
Nem szívesen bocsátkoznék jóslásba, de egy biztos, a jelenlegi elnök szavazó bázisa fegyelmezett, és egységes.
Az ellenzéke a múltban soha nem tudott megegyezni még a legalapvetőbb szempontokban sem, így a megosztott ellenzék rendszerint alul maradt a jelenlegi elnök szavazó gépezetével szemben.
A magam részéről nem szeretnék részt venni a közgyűlésen, hiszen amikor jogtalanul, alapszabály ellenesen leváltottak a testépítő szakág vezetői posztjáról, az elnök és jelenlegi ellenzéke egyaránt ellenem fordult.

Azok az ötleteim, melyeket mint szakágvezető szorgalmaztam-nyílt pénzdíjas versenyek szervezése, szövetségektől független szabadidős versenyek, melyeken minden szövetség versenyzői részt vehetnek-akkor leszavazásra kerültek, 4 évnek kellett eltelni, hogy ez megváltozzék, és rájöjjenek arra, hogy igazam volt.
De ez már a múlt, nincs bennem keserűség, hiszen azóta az N.A.C. Szövetség elnöke lettem, ahol jól érzem magam, és megbecsülnek.
Részemről az egész közgyűlésnek annyi jelentősége van, hogy ha lesz új elnök, ne próbálja meg újra eltiltani a versenyzőket, ha szabadidős versenyen versenyeznek, ne szervezzenek céltudatosan szövetségi versenyt egy szabadidős versennyel egy időpontba, és hagyják a versenyzőket versenyezni, fölösleges megkötések nélkül.
Távlati célként a közös, nívós, magas díjazású szabadidős versenyek rendezését jelölném meg.
Tehát ha lehetne kívánságom, én ilyen I.F.B.B. elnököt szeretnék, személyektől függetlenül.
Remélem, ilyen elnököt választanak. A sportnak jót tenne.
Vida Zoltán
Megjelent: 849 alkalommal