2013. január 02., szerda 15:14

Elkészült az N.A.C. magyar weboldala!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Végre elkészült az N.A.C. magyar weboldala.
Ez már régi adóság volt, sokkal előbb kellett volna, de sajnos csak most sikerült befejezni, az idő az, amiből a legkevesebb van.
Az oldalon megtalálható az összes N.A.C.-val kapcsolatos általános információ, a kategóriák, az értékelés szempontjai, hazai és nemzetközi elérhetőségek, eredménylisták, fotók az utolsó két év nemzetközi versenyeiről, és az aktuális versenynaptár.
nac-hungary.hu

Ezen túl folyamatosan tudósítunk az N.A.C. szövetség nemzetközi és hazai versenyeiről, jelezzük a versenyzők versenyeken való indulásának feltételeit, illetőleg válaszolunk a versenyekkel kapcsolatos aktuális kérdésekre.
A fecebook-on is van a nac-hungary oldal, a friss információk mostantól ott is nyomon követhetők.


Az N.A.C. egy nagyon fiatal, dinamikusan fejlődő szövetség, Európai központtal, a versenyzők zömét is az Európai versenyzők adják.
Fő versenye az Universum, ezt minden évben november végén rendezik, Hamburgban.


A világbajnokság minden évben más országban kerül megrendezésre, az idei világbajnokság Cipruson lesz, június 1.-én.
Az N.A.C. nagyon versenyző barát szövetség, az egyetlen olyan nemzetközi szövetség, ahol a versenyzőknek nem kell nevezési díjat fizetniük, szállásukat és étkezésüket a nemzetközi szövetség állja, és az országok is mentesülnek az éves tagdíj alól.


Az idei Universumon 285 versenyző indult, ami rekordnak számít.
Remélem, sikerült felkeltenem az érdeklődést az N.A.C. szövetség iránt, az új weboldal sok hasznos információt közöl az N.A.C.-val kapcsolatban.
Minden olvasónknak boldog új évet kívánunk!
Vida Zoltán

Megjelent: 885 alkalommal