2013. október 14., hétfő 11:49

Fontos információk az N.A.C. Universumról

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Az Universumon való indulás feltétele a Bodysport Kupán való részvétel.
Mivel szinte korlátlan létszámú versenyzőt vihetek, így nem csak az első helyezettek, hanem akár a negyedik helyezettek is jöhetnek.
Mivel 2 hónap nagy idő, elvben akár a negyedik helyezett is javulhat annyit, hogy jobb legyen annál, aki a Bodysport Kupán első volt.
Az abszolút világbajnokok, akik megjelentek a rendezvényen, szintén jöhetnek, csak kérem, jelezzék felém indulási szándékukat, telefonon, vagy email-ben (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Azok a sportolók, akik világbajnoki címmel rendelkeznek, és bemutatóztak a Bodysport Kupán szintén jöhetnek, de őket is megkérem, jelezzék indulási szándékukat.
A kiutazást autóval, és kisbusszal tervezzük, összesen 11 versenyzőt tudunk kivinni, a költség kb 20 000 Ft fejenként, a szállás és a reggeli ingyenes, nevezési költség nincs.
A 11 versenyző kiválasztásánál a Bodysport Kupán jobb helyezést elértek kerülnek előnybe, ha marad hely természetesen kiviszünk más jelentkezőt is.
Az út nagyjából 11 óra, indulás péntek reggel 9 ( NOVEMBER 29) , a regisztráció péntek este lesz, a verseny szombaton, és vasárnap utazunk haza.
Aki megteheti, utazhat egyénileg is, repülővel, a jelenlegi jegyár 60 000 Ft, átszállás nélküli járat, Budapest-Hamburg.
Ez nyilván kényelmesebb, de sok versenyző nem engedheti meg magának.
Ezért döntöttem úgy, megszervezem az autóval való kijutást, így vélhetőleg nagyobb létszámú csapattal tudunk részt venni.
Akik egyénileg utaznak, kérem jelezzék, mert a nevezésük, és a szállás foglalásuk intéznem kell.
A jelentkezési határidő október 27, de ha lehet, ne várjunk vele az utolsó pillanatig.
A 11 hely hamar betelhet, és utána már csak egyénileg lehet majd utazni.
Minden versenyzőnek sikeres felkészülést kívánok!
Vida Zoltán
Megjelent: 205 alkalommal