2015. október 12., hétfő 12:18

Bodysport Kupa, ahogy én láttam

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Egy ilyen nagy versenyt több hónapos elő készületi munka előz meg.
Igyekszem minden apró részletre figyelni, mindent pontosan megtervezni.
Úgy érzem, ez most is jól sikerült, a verseny pontos forgatókönyv szerint zajlott, nem volt fennakadás, minden a tervezett mederben haladt.
A hang és fény technikában elég jelentőset léptünk előre, köszönet érte Gazdag Ferencnek, aki a színpadot, és a hangtechnikát biztosította.
A verseny lebonyolításában, és a regisztrációban nagy köszönet a bíróknak, Palatinusz Tünde, Pál Mónika, Szegedi Zoltán, Huszár Ernő, Becsei Kitti végig segítettek a regisztrációnál.
A bírói kar nagyon lelkiismeretesen, és korrekt módon végezte a dolgát, úgy vélem, reális eredmények születtek, a munkájukért nagy köszönet.

Volt néhány véleményes helyezés, de egy szoros verseny esetében ilyen mindig van, és minden kategóriában csak egy versenyző győzhet.
A versenyen évről évre több versenyző indul, ez most is így volt, népes és színvonalas mezőny gyűlt össze.

A legtöbb kategóriában kiegyensúlyozott volt a mezőny, sok kategóriában az első 5 helyezett közt is csak minimális különbségek döntöttek.

Értékelni csak a saját versenyzőim teljesítményét fogom, egy másik cikkben, a többi versenyzőt nem véleményezem, egyrészt a sértődések elkerülése, másrészt a tisztesség miatt, hiszen ahogy a felkészülésüket nem én irányítottam, úgy a teljesítményüket sem nekem illik véleményezni.

A Tehetség Kutató Kupán idén feltűnően magas volt a színvonal, első sorban a tinédzser, a junior, a testépítő, és az atletic kategóriában.
A többi kategória is erős volt, de azokban az első 3 helyezett egyértelmű volt, maximum az egymás közötti sorrend volt kérdéses.

A délutáni verseny magas színvonalú volt, remekül felkészült versenyzőkkel.
Mindenki komolyan vette a felkészülést, nem voltak felkészületlen versenyzők.

Remélem, sokan lesznek közülük, akik nemzetközi szinten is szeretnék megmérettetni magukat, a mezőny felnőtt a világbajnoki mezőnyhöz.

Kérem azokat a versenyzőket, akik indulni szeretnének az NAC Universumon, jelezzék felém, a WABBA Universummal kapcsolatban pedig keressék Huszár Ernőt, mind a ketten elérhetők vagyunk a facebook-on.
Minden versenyzőnek gratulálok!
Vida Zoltán
 
Megjelent: 1117 alkalommal