2017. február 02., csütörtök 21:08

Fontos információk a Bodysport Kupáról!

Írta:  vida zoltán
Értékelés:
(0 szavazat)

Idén új helyszínen rendezzük meg a Bodysport Kupát, a váltást a kényszer szülte, az előző helyszínen nem tudtunk az árban megegyezni.

Véleményem szerint az új helyszín több szempontból is jobb, könnyebben megközelíthető, hiszen bent van a városban, tágasabb, több öltözője van, és a hangtechnika is korszerűbb.

Az időpont egy nappal hátrébb került, az új időpont május 7. vasárnap.

A verseny idén két kategóriával bővül, a Bodysport Tehetség Kutató Kupán lesz mens physic  kategória azoknak, akik még nem versenyeztek, vagy nem kerültek be az első 3-ba 3 éven belül.

Illetve lesz Pro Fitness Modell anyuka verseny, azoknak, akik már versenyeztek, illetve nyerni tudtak a Fitness Modell Anyuka versenyen, bármelyik kategóriában.

Ezen felül vannak új ötleteink, és vélhetőleg lesznek új szponzoraink is, de ez még nagyon képlékeny, így erről egyenlőre nem nyilatkozom.

A verseny menete a szokásos lesz, reggel regisztráció, délelőtt kezdünk a Tehetség Kutató Kupával, utána a Fitness Modell Anyuka kategóriák versenyei következnek, majd a nyílt nemzetközi szabadidős verseny következik, ami egyben NAC és WABBA VB kvalifikáció.

A kvalifikáció lehetőség, és nem kényszer, aki indul, nem kötelező versenyeznie a két említett szövetségnél.

 

Azokban a kategóriákban, ahol nem kell testsúlyt hozni, lehetővé tesszük az elő regisztrációt, ez első sorban a Budapesti, és a környékbeli versenyzőknek előny, mentesülnek a verseny reggelén lévő sorban állástól.

Elő regisztrálni a modell, sportmodell, valamint az összes testépítő kategóriában lehet.

Az atletic, mens physic, fitness figure kategóriákban, ahol a testsúlyt és a magasságot is ellenőrizni kell, csak a verseny reggelén lehet regisztrálni, elő regisztráció nincs!

Az elő regisztrációt márciustól elkezdjük, a Vida Fitness-ben, bizonyos napokon, meghatározott időpontban.

Erről időben értesítjük majd a versenyzőket.

Akik indulni szeretnének az NAC VB-én, azok jelezzék szándékukat felém a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a facebookon az oldalamon.

Az NAC VB-én való indulás feltétele a Bodysport Kupán való részvétel, az indulás alól csak a világbajnokok, és az Universum győztesek mentesülnek!

Az NAC VB Spanyolországban lesz, a helyszín Castellon, ahol már 2 világbajnokságot is rendeztek, nagyon szép hely, a tengerparton található, Valencia közelében.

Az utazással kapcsolatos információkat hamarosan közlöm.

Minden versenyzőnek sikeres felkészülést kívánok!

További információk folyamatosan!

Vida Zoltán

Megjelent: 2937 alkalommal