2007. október 29., hétfő 19:15

Nemzetközi fitness és testépítő verseny, Lugos, Temesvár

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Rövid élménybeszámoló a két versenyről. Szombaton Lugoson volt az első, nem pénzdíjas verseny, némi nehézség után, a szervezők felvezetésével megtaláltuk a helyszínt. Barátságosan fogadtak, Lakatos Misi és én azonnal bekerültünk a bírói karba. Misinek külön köszönet, hogy sportszeretetből kijött, tolmácsolt és segített az egész csapatnak!

A Lugosi magyar csapat: Szántai Dóri fitness, Kathi Béla, Kozaróczy Tibor, Gyöngyösi Roland testépítés.

Fitnessben Dóri jó formában versenyzett, és nyerte a kategóriát román riválisai előtt. Testépítésben Kathi Béla nyert, hatalmas lábtömegével győzött Kozaróczy Tibor előtt, aki második lett. Harmadik helyen a nehézsúly román bajnoka végzet, furcsa felépítéssel, kiváló definícióval. Gyöngyösi Roland élete legjobb formályát hozva negyedik lett.

gyöngyösi roland, vida fitness

Vasárnap volt az érdekesebb verseny, Temesváron, hiszen itt komoly pénzdíjakat ajánlottak fel. Fitnessben Dóri elé tették azt a lányt, akit tegnap legyőzött. Hát igen, az első 700 eu, a második csak 500 eu, igyekeztek hazai versenyzőnek adni, biztos kellett neki a felkészülésre. Finoman fogalmazok, a lány nem javult egy helyezést egy nap alatt. Testépítésben Kathi Béla magabiztosan nyerte a versenyt, és az 1500 euro-t. A második Kozaróczy Tibor lett, megérdemelten, a díj 1000 eu. Harmadik Szakács Sanyi, talán a lábai nem voltak elég élesek, ezért lett harmadik, jutalma 700 eu. A negyedik, ötödik helyen két román versenyző végzett, véleményem szerint az ötödik hely megítélésénél csúszott a pálya. Hatodik lett Gyöngyösi Roland, igazság szerint inkább ötödik, de hát ennyit lejt a hazai pálya. Jutalma 100 eu. Nagy Ferenc Gábor nyolcadik lett, díja 50 eu.

szántai dórakathi béla 4kozaróczy tibi vida fitness 3

A verseny után banketten vettünk részt, a bírói tévedéseket leszámítva nagyon korrekten bántak velünk, rendkívül készségesek voltak. Köszönjük a magyar csapat nevében! Jövőre remélem legalább ilyen sikeresek leszünk.

[Képek]

DVD feltöltése folyamatban!

Vida Zoltán
Megjelent: 230 alkalommal