2007. november 07., szerda 21:16

"Aréna Kupa" előzetes

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Reményeink szerint jövő szombaton a III. Aréna Kupa melynek a csornai művház ad otthont immáron harmadik alkalommal, színvonalban még a tavalyit is überelni fogja, pedig az elmúlt év őszén olyan kaliberű versenyzők bukkantak fel mint: Tóth Dani, Szilárdi "Csuri" (ki voltaképp a csornai színpadon robbant be a köztudatba) vagy Szakács "Gyurma" ki nagy örömünkre idén is megvillan, nem kisebb nevekkel egyetemben,mint Kozaróczy "Kopasz Ördög", Major Zsolt (ha a munkahelye lehetővé teszi az eltávozást) vagy Gyöngyösy Roland.
Ők mindhárman a Vida Team rettegett katonái, kik az elmúlt hetekben már bizonyítottak nemzeti és nemzetközi szinten egyaránt. Bízunk benne, hogy "Tozó" is mobilizálja majd "hadseregét" és tűzvonalba állít egy-két "halálraítéltet" "elit alakulatából".A helyi nagy kedvenc Bogáti Árpi ki egyben a verseny mentora is, a Body sport kupabeli fiaskó után valószínűleg más fazont ölt magára, hisz saját rajongótáborának mégsem okozhat csalódást. Ne feledkezzünk meg a Drugs Bunny Team-ről sem,élen a monumentális Leslie-vel, kinek lesz egy-két szava a végelszámolásnál.Biztató jelek érkeztek Erdélyből is, valamint Szerbiából Liszka Péter személyében, tehát elképzelhető, hogy akár nemzetközi méreteket ölt a 2007-es Aréna Kupa. A zsűri asztal is nagy nevektől lesz visszhangos,( Nicu, Kupcsik Laci,Hegedűs Pisti... stb.) sztárvendégeinkről már nem is beszélve.(Szántai Dóri, Pál Móni... és még sokan mások)

A főszereplőktől előzetesen is elnézést kérünk, hogy nem áll módunkban a Body Sport kupán vagy a Superbody-n kiosztott díjakhoz hasonló értékűekkel kecsegtetni, de ígérjük kompenzálni fogjuk őket a verseny családi hangulatával,és letesszük a nagyesküt, hogy nem tesszük ki őket egy örökkévalóságnak tűnő időtortúrának.(megpróbálunk rövidek és rugalmasak lenni.)

Megjelenés kötelező mindenkinek!!! (részleteket lásd a versenykiírásban)

"múmia"
Megjelent: 237 alkalommal