2008. január 02., szerda 13:23

Üdvözöljük régi és új látogatóinkat 2008-ban!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
képek a galériában
Véget ért a 2007-es év, ilyenkor ha visszagondolunk az év eseményeire, átgondoljuk mit csinálnánk másképp, mivel vagyunk elégedettek. Elégedettek lehetünk a 2007 versenyszezonnal, végre úgy érzem, valami megmozdult, javult a versenyzési kedv, több táplálék kiegészítő cég jelent meg szponzorként  rendezvényeken, és új kezdeményezések is voltak.
Év végén sikerült megegyezni Huber Istvánnal, az I.F.B.B.  szövetség elnökével, a versenyek nyitottságáról, és a versenyzők nemzetközi versenyeken való nyílt részvételéről.
Úgy érzem, szükséges beszélnem, egy problémáról, nevezetesen a Bodysport Kupa, és a Fitt Parádé egy időpontban való rendezéséről.  Ezt  én az illetékessel letárgyaltam, nem rossz a lelkiismeretem, mégis úgy érzem, tennem kell egy békítő lépést. Hiszen el kell ismerni, rengeteget tett a testépítő és fitness sportért. Persze a felfelé vezető utat másképp látjuk, de ez nem is baj.
És emlékezzünk Lui Konzra, aki elsőként rendezett profi testépítő és fitness versenyt Magyarországon. Hogy ez ne merüljék feledésbe, tekintsétek meg a 2004-es Debreceni Profi Gála fotóit. Remek versenyzők indultak rajta, Pavel Jabloniczki, Jaroslav Horváth amatőrként többszörös világbajnokok. A képeket nézve, felmérhető, milyen is a szint a profi mezőnyben. Két aktív magyar indulónk is volt, Kiss Horváth István, és Giorgi Nicu személyében.
A fitnessben is két indulónk volt, Kállai Ildikó, és Furján Gabriella. Vagyis profi versenyzönk több indult 2004-ben, mint 2007-ben. Reméljük ez változhat, sok a tehetséges testépítő Magyarországon, a nehezebb feladat, a hátteret biztosítani.
Motivációként tekintsétek meg, a 2004 profi verseny képeit, hátha kicsit komolyabb edzésre ösztönöz a remek versenyzők látványa.

                                           Vida Zoltán



Megjelent: 397 alkalommal