2008. január 04., péntek 13:19

Masters testépítő V.B. , Budakalász

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Képek megtekintése a Masters Testépítő V.B.-ről
Galériánkban új képek láthatók a Budakalászi V.B. masters kategóriáiról. Már sok nemzetközi verseny láttam, mégis lenyűgözött a remekül felkészült sportolók látványa. A 40-50 éves masters kategóriák győztesei jó eséllyel indulhatnának akár egy nyílt E.B.-én is, nem kizárt, hogy akár döntőbe is jutnának.
Ennyi évesen is ilyen motiváltan felkészülni, és ilyen jó formát hozni nem akármi!  Mindig is ez volt számomra a követendő példa, ezt tartom a sport lényegének. A fizikai és szellemi frisseség megőrzése, szinten tartása, magas szinten. Ha megnézzük a képeket, mintha megállt volna az idő, ezeken a sportolókon nem látszik, hány évesek.
A képen látható testépítő több mint 60 éves, és bizton állíthatom, ha elindulna a magyar élmezőnyben, senki mellé állva nem vallana szégyent!  Ez a követendő példa, nem két versenyt megnyerni, utána egészségileg tönkre menni, majd visszavonulni.
Sajnos van olyan hangulat, tegyünk fel mindent egy lapra. A probléma az, ha nem jön be, az illető kétszer veszít. Egyszer a színpadon, ez még feldolgozható. Másodszor  rámehet az egészsége, ennek helyre hozása évekig is eltarthat. Nem érdemes ilyen áldozatot hozni, rövid távú sikerekért ne áldozzuk fel az egészségünket!
Vegyünk inkább példát ezekről a remek sportemberekről, ez az út, amit érdemes követni!

                               Vida Zoltán
Megjelent: 243 alkalommal