2008. január 14., hétfő 08:00

Interjú Kozaróczy Tiborral, a Gym TV adásában

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Tibor 2006-ban mint versenyző a semmiből tűnt fel. Igazában, talán unszolásomra kezdett versenyezni, feltűnt nekem, milyen elszántan edz, iszonyúan erős, és mindenre odafigyel, ami edzéssel kapcsolatos. Ha már ennyi energiát szánsz az edzésre, miért nem versenyzel? Kérdeztem, és némi unszolásra, egy edzés után lepózolt, és sikerült meggyőznöm, versenyezzen. És onnét nem volt megállás, nagyon rövid idő alatt, sikeres versenyző vált belőle.
Videó megtekintése



Tibor nyilatkozik a versenyzéssel kapcsolatos élményeiről, nehézségeiről, a versenyzést megkövetelő életmódról, ami még sikeres versenyzőként sem könnyű! Hogyan nyer energiát, egy sikeres verseny után, milyen tervei vannak a 2008-as szezonban.



Beszél táplálkozásról, edzéséről, arról, hogy valójában ez egy egységes egész, egy életforma. Amit ha megszeretsz, nem könnyű róla lemondani. Fontos, hogy a hozzád közel állók ezt elfogadják, mert segítségük nélkül nem megy. Kell hozzá szponzor, szakmai segítség és nagyon sok egyéni áldozat is.



Sokan kérdezik, érdemes ekkora áldozatot hozni? A válasz, nagyon kell szeretni, és akkor igen. Másképp lehetetlen végig csinálni.

Vida Zoltán

Megjelent: 1429 alkalommal
Tovább a kategóriában: Interjú Kozaróczy Tiborral »