2008. január 21., hétfő 19:29

Interjú Gróf Brigivel, Pál Mónival, Torma Krisztivel, Máté Szilvivel

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A sok izmos férfi után a hölgyekre fókuszálunk, hogyan értékelik 2007-es eredményeiket, milyen versenyeken indulnak, milyen terveik vannak a jövőre nézve.
Videó megtekintése

Gróf Brigittát nem kell bemutatnunk, sokszoros I.F.B.B. fitness forma magyar bajnok, W.A.B.B.A. E.B. harmadik helyezett, elsősorban a nemzetközi pénzdíjas, nívós versenyekre koncentrál, és nagy erővel készül a portugál W.A.B.B.A. E.B.-ra.


Gróf Brigitta

Pál Móni egy más műfaj, női testépítő, két versenyt nyert 2007-ben, Super Bodyt, Bodysport Kupát. Sajnos az igazi megmérettetés előtt, megsérült, így a Modenai olasz nagydíjon nem tudott indulni. Női testépítésben, N.A.C. szövetségnél fog indulni, bár esetében ez még elég képlékeny.


Pál Móni

Torma Kriszti, megint egy más műfaj, junior fitness forma versenyző, I.F.B.B. junior Európa Bajnokságra készül, nyert Bodysport Kupát, Super Bodyn modell kategóriában harmadik lett. Nagy átalakulásáról, sporttal való kapcsolatáról, olvashattátok a saját maga által megírt cikket.


Torma Kriszti

Máté Szilvi, 2007-ben kezdett versenyezni, a mérleg két második hely, Bodysport Kupa, Super Body. Szilvi a W.A.B.B.A. E.B.-ra készül, megpróbál bekerülni a kategória legjobbjai közé. Nehéz dolga lesz, Nagy Orsolya is készül, aki többszörös I.F.B.B. magyar bajnok, és szintén a W.A.B.B.A. E.B.-re készül. Egyébként Orsi Szilvi példaképe, érdekes lesz neki a példaképével versenyezni.


Máté Szilvi

És ezek a lányok, Brigi kivételével egy teremben edzenek, különböző szövetségeknél kívánnak versenyezni, érdekes módon ez a teremben köztük semmi feszültséget nem okoz. Talán érdemes lenne követni ezt a példát. Első sorban van testépítő és fitness sport, és utána vannak különböző szövetségek.

Vida Zoltán
Megjelent: 1422 alkalommal