2008. február 12., kedd 22:06

Hamarosan edzés videók is a Bodysporton!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)


Hamarosan elkezdjük a súlyzós edzés alapjait bemutató edzések felvevését. Reményeink szerint hamarosan látható lesz majd.
Valami mást akarunk mutatni, szenzáció helyett szakmai tartalmat, minőségi edzéseket magyarázattal. Persze nem azt állítom, hogy kizárólag ez az igazság, de azt igen, hogy része az igazságnak.
Súlydobálás helyett odafigyelés, rángatás helyett koncentrált edzés.

Minden izomcsoport edzését felvesszük, az edzéseket olyan bajnokok fogják bemutatni, mint Kozaróczy Tibor, Lla Layla Alex, Major Zsolt, Sára György, Gyöngyösi Roland, és Németh Róbert.



Igyekezni fogunk minél érthetőbben bemutatni, magyarázni, hogy a gyakorlatok helyes kivitelezését a lehető legtöbben sajátítsák el.
A mi sportunk teljesen olyan sport mint a többi, vagyis nem lehet hetek, vagy hónapok alatt profi szinten megtanulni.





Hogy valaki egy gyakorlatot ismer, nem azt jelenti, hogy tudja is. Az több ennél. Sajnos a mi sportunkban nem feltétele a papír megszerzésének a versenyzői múlt, pedig én szorgalmaznám. Sokat beszélgettem erről Nánási Balázs barátommal, aki oktató az egyetemen. Sajnos nem mi döntünk. Képzeljünk el egy labdarúgó edzőt, aki soha nem volt labdarúgó. Vagy egy birkózó edzőt, aki soha nem volt birkózó. Vajon melyik egyesülethez vennének fel ilyen edzőket?
Azért mert a legtöbb ember nem egyesületi szinten kondizik, nem azt jelenti, hogy hosszú évek tapasztalását egy papírral teljes értékűen lehet pótolni.



Természetesen minden megtanulható, de nem árt odafigyelni, kitől, mit tanulunk.

Vida Zoltán
Megjelent: 1412 alkalommal