2008. március 30., vasárnap 21:36

Szuper Kupa, Szeghalom, 2008 Május 31!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
 Már az utolsó simítások zajlanak a Szuper Kupa szervezésével. A részletes forgatókönyvet már közöltük, azonban most újra megtesszük, és jövő hét végére, a teljes kategóriánkénti díjazás is felkerül!

A teljes, 2008-as versenynaptár kiegészült a május 17.-én megrendezendő Német W.A.B.B.A. Nagydíjjal, amire a német szövetség 10 fős magyar csapatot fogad, a csapat szállás költségét és ellátását a német szövetség állja!

A Szuper Kupa lesz az első, W.A.B.B.A. szabályok szerint megrendezett magyar verseny, ami egyben kvalifikáció lesz a Portugáliában megrendezendő W.A.B.B.A. Európa bajnokságra.

Összdíjazás 1.6 millió forint! A verseny fő szponzora a Szeghalmi önkormányzat, a verseny megalapítója Pintér Ferenc, a Fitness 2000 vezetője.


Népes mezőny várható, nagyjából a teljes élmezőny jelezte indulási szándékát, legalább is, aki a tavaszi idényre készül.


A verseny felkészülést éppen úgy végig kísérjük, mint a Bodysport Kupa esetében, hétről hétre tudósítunk  az induló versenyzők pillanatnyi formájáról, aktuális feladataikról.

Reméljük, sikeres versenyt láthatunk, a bodysport és csapata mindent megtesz, hogy a versenyzők, és a közönség egyaránt elégedetten távozzon.

 
 
                               Vida Zoltán
Megjelent: 272 alkalommal