2008. május 13., kedd 12:08

Nemzetközi verseny lesz a Szuper Kupa, és az Infernó Trófea is!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

"Hunor a székely",
Román junior bajnokság "ezüstöse"
képek megtekintése
Méghozzá egy roppant szoros csatában (+80kg) melyen akár fordítva is alakulhatott volna a sorrend. Pechére a pontozásos rendszer átkaként így alakult. Persze ennek ellenére bőven kijár neki a gratulációkból magyar sorstársai részéről is.
Örömhír, Huni jelezte versenyzési szándékát az Infernó Trófeán, (Győr) valamint a Super Kupán (Szeghalom). Fiatal kora ellenére igazi sportember,kit nem a díjak értéke késztet reflektorfénybe lépni,és közel 1000 km-t utazik,hogy velünk lehessen ellenfélként a színpadon,és barátként a színpadon túl. Példaként oktatható e sportolói magatartás azok számára kik a díjak nagyságrendje függvényében neveznek egy adott versenyen,holott lehet mindössze a szomszéd településről kellene átutazniuk.
Lám ehhez a műfajhoz sem elég egy méretes pajszer, hanem bizony kell hozzá egy óriási szív is. Ennek a székely legénynek az is megvan. Köszönjük "Huni"!
Friss hír, Sére Sándor sokszoros román bajnok masters testépítő indul az Infernó Trófeán, és a Szuper Kupán is, sőt a hírek szerint még egy román junior testépítő is jelezte indulási szándékát.

"múmia"
Megjelent: 187 alkalommal