2008. május 14., szerda 13:23

Hajrájában a tavaszi verseny felkészülés!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A hét végén a Vida Fitness versenyzőinek a Német Nagydíjjal megkezdődik a tavaszi versenyidény. Véleményem szerint nagyjából mindenki elérte a csúcsforma 85%-át, a gárda egy része a Szuper Kupára, másik része a W.A.B.B.A. E.B.-re időzít. Sőt, Torma Kriszti révén I.F.B.B. junior fitness forma Európa bajnoki résztvevőnk is lesz.
Képek a csapatról, három héttel a verseny előtt
A tavaszi szezonban induló versenyzőink: La Llave Alex, Máté Szilvi, Pál Móni, Major Zsolt, Leonard Laci, Németh Robi, Sára Gyuri, Torma Kriszti. Nagy Orsi nálunk készül, de nem a mi csapatunk tagja, ennek ellenére segítjük a felkészülését. Sajnos Gotlóz Zsuzsi nem tudott részt venni a fotózáson, de természetesen Ő is indul.
Már mindenki várja az első versenyt, hiszen ez mindig egy főpróba. Nekünk ez Alzey-ban lesz, ahol az egész csapatot vendégül látják. Utána az Infernó Trófea következik, majd a Szuper Kupa, Szeghalmon. Torma Krisztinek I.F.B.B. junior E.B. , a többieknek W.A.B.B.A. E.B. Portugáliában. A szezont Nagyváradon, a Herkules Kupán zárjuk. Erőltetett menet. Sok verseny, sok kihívás. Igyekezni fogunk mindenhol a legjobbat nyújtani. Köszönet azoknak, akik segítették a csapat felkészülését, első sorban Bán Lászlónak, a Power Track vezetőjének.

Vida Zoltán
Megjelent: 144 alkalommal