2008. október 09., csütörtök 22:55

Szabadság Kupa, Temesvár, október 11!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Szombaton Temesváron megkezdődik az őszi versenyidény.
Tavaly nagyon jól szerepeltek a magyar versenyzők, testépítésben az első hatból négy magyar volt! Kathi Béla első, Kozaróczy Tibor második, Szakács Sándor harmadik, Gyöngyösi Roland hatodik lett. Fitnessben Szántai Dóri második lett, finoman fogalmazva helyezése véleményes volt. Nyernie kellett volna.
Most talán még erősebb magyar csapat utazik, véleményem szerint az első hat helyen a magyar testépítők végeznek majd. Fitnessben az első két hely szintén a magyar lányoknak áll.
Tehát a tudomásom szerinti csapat:
La Llave Alex, abszolút Európa bajnok

Nagy Levente Herkules Kupa abszolút bajnok

Major Zsolt Herkules Kupa bajnok, Due Torri harmadik helyezett

Lakatos Mihály 50 év felett, hatszoros magyar bajnok

Halmi István Szuper Body második helyezett
Jenei István Herkules Kupa bajnok, Szuper Body harmadik helyezett
Finessben:
Nagy Orsolya fitness Európa bajnok

Szántai Dóra fitness shape világbajnok

És még akikről nem tudok. Nagyon ütős lesz a magyar csapat, szerintem tarolni fognak a magyar versenyzők. Az amatőr verseny után profi testépítő verseny is lesz, többek közt Jay Cutler is indul a hírek szerint. Tehát esemény dús hétvége lesz Temesváron, a verseny fő szervezője, és fő szponzora, Teodorescu úr jóvoltából.
Köszönjük neki a korrekt hozzá állást, amivel a magyar kontingenst fogadja, és vendégül látja. Reméljük, ez a jövőben is így marad, nem próbálják tönkre tenni azok, akik ezért a rendezvényért semmit sem tettek.

Vida Zoltán
Megjelent: 163 alkalommal