2009. január 01., csütörtök 20:46

Napoca Kupa, testépítő, és fitness verseny, Kolozsvár

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Kolozsvár olyan város....ahol versenyezni nem káros.
Épp ellenkezőleg, érdemes még akkor is ha Dec.21-én, bőven az őszi versenyidény után, majdhogynem karácsony előestéjén szervezték meg, a már húsz éves múlttal rendelkező, hagyományos férfi testépítő, és idén először, női fitness shape "Napoca Kupát".
Az erdélyi versenyekre oly jellemző szívélyes fogadtatás, hangulat a javából, verseny utáni bankett, lelkes szurkoló tábor, ezek a jelenségek Kolozsváron sem hiányoztak.

A verseny szépségtapasza talán a lelátón helyet foglalt egy pár negativ elem volt, akik nem azért jöttek a versenyre,hogy kedvenceiknek szurkoljanak, hanem sokkal inkább azért, hogy provokáljanak, ironikus megjegyzéseket tegyenek mindenkire aki fókuszba került.
Nem is értem az ilyen műveletlen embereket, hogy lehet beengedni egy rendezvényre, vagy ha már bent vannak, és minősíthetetlen viselkedést tanúsítanak, miért nem lehet kivezettetni őket a teremből?!

Helyenként a bíráskodás is kívánnivalót hagyott maga után, de ezt inkább nem kommentálnám.
Ezektől a malőröktől eltekintve pazar kis verseny volt, szívből javaslom minden családias légkört kedvelő versenyzőnek, ha alkalma adódik rá, mindenképpen látogasson el Kolozsvárra versenyezni, és garantáltan nem fog csalódni.
A magyar különítmény ezúttal is kitett magáért, és ez igaz még akkor is, ha "Oby"kivételével formán kívül lépett színpadra valamennyi versenyző.

"Oby" csúcsformájának meg is lett az eredménye, hiszen a 65kg-os kategória győzelme mellett, az abszolút bajnoki címet is besöpörte.
Palecian Judit második Fitness Shape versenyén a dobogó legfelső fokára állhatott, így ő lett az első"Miss Napoca".

A 70kg-os mezőnyben Botiz "Sasha" a 4-ik helyen végzett, de felelősségem teljes tudatában ki merem jelenteni, hogy itt látványos elpontozás történt a bíró "urak" részéről.

Lakatos "Múmia" a 80kg-os súlycsoportban bronzérmet szerzett, de a bíráskodást hadd ne kommentáljam.

Summa-summarum, eredmények ide vagy oda, Kolozsvárra jövőre, és utána is kilátogatunk, ha a szervezők meghívnak a "Napoca Kupa" testépítő és fitness versenyre.

"múmia"
Megjelent: 150 alkalommal