2009. június 21., vasárnap 21:51

Pofonok Galántán

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A közelmúltban a felvidéki Galánta adott otthont egy hangulatos, és izgalmas nemzetközi amatőr-és profi ökölvívó gálának, melyen a győri Gladiátor jeles sportolói is részt vettek Nagy Zoltán vezetőedző irányításával,aki Palecián Judit profi box világbajnok jelenlegi edzője, egyben a győri K.O. Gym vezetője, a terem, amelyben Judit a testépítő E.B.-re készül, de "Oby"és jómagam is itt készülünk az őszi versenyidényre.
Juditnak szerencséje volt találkozni Csillag Ferenccel, korábbi edzőjével is, aki sikerrel készítette fel a magyarok világbajnokát címe megvédésére.

Galánta impozáns művelődési otthona az utolsó ülőhelyig megtelt, és e nagyszerű közönség tombolva de sportszerűen szurkolta végig a mérkőzéseket.
Az est fő attrakcióját kétségtelenül a helyi nagy kedvenc Kovács Tamás, alias "Tomi Kid, a Győri Gladiátor",valamint egy másik magyar, Kiss"Toto" Zoltán jr.,profi ökölvívók összecsapása jelentette.
A két harcos egy nemzetközi bajnoki címért lépett szorítóba.

Már az első menetben nyilvánvalóvá vált, hogy nem megy végig a tervezett 12 menet, a kérdés csak az volt, meddig bírja a fiatalabb magyar a rutinos, technikailag és taktikailag egyaránt jól felkészült "Tomi Kid"rohamait.

Nos "Toto jr." végzete a 4-ik menet derekán következett be, amikor egy testre mért precíz, gyors és erős balfelütés megpecsételte az izgalmas mérkőzés végkimenetelét.

Aztán kezdődhetett a véget nem érő euforikus ünneplés. Mi szurkolók mindenképpen jól jöttünk ki a csatából, hiszen magyar győzte le a magyart. A mérkőzést követően az ünneplés hevében sikerült "sarokba szorítanom"a győztest egy rövid interjú erejéig, melyet a videó összefoglalóban hamarosan közzéteszünk itt a Bodysport weboldalon.

"múmia"
Megjelent: 2373 alkalommal