2009. július 15., szerda 20:58

Herkules Kupa, október 3, Nagyvárad

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Erdélyi körútam során volt szerencsém találkozni a Herkules Kupa két prominens szervezőjével, Lucus Iosif professzorral, és Huszti Puiuval, akik elmondták: technikai okok miatt idén október 3-án tervezik tető alá hozni a tradicionális nemzetközi kupát.
Javaslatomra, hogy iktassanak be egy női fitnesz formát, vagy fitnesz shapet, hiszen így valószínűleg emelkedne a nézettsége az amúgy is külföldön is igen népszerű versenynek, megígérték, hogy előterjesztik a legközelebbi ülésen, és jó esély van rá, hogy ezt megszavazzák.
Továbbá azt is hangsúlyozták, hogy idén talán a korábbiaknál is pazarabb fogadtatásban részesítik a versenyzőket, hiszen egy 4 csillagos szállodát szándékoznak lefoglalni a nagy eseményre.

Természetesen a külföldi versenyzőknek ezúttal is teljesen ingyenes ellátást biztosítunk két teljes napra",mondta Huszti Puiu, a verseny kitűnő műsorvezetője.
Nekünk magyaroknak nem marad más feladatunk, mint csúcsjáratban bekészüljünk, és október harmadikán Nagyváradon a versenyt követően győztesen vonuljunk le a színpadról.
Mondom én, az "ősi múmia"-.
Amint nagyváradi kollégáink kidolgozzák a verseny menetrendjét, azonnal közzé tesszük itt a bodysporton.

"múmia"
Megjelent: 101 alkalommal