2009. szeptember 02., szerda 19:00

Interjú az őszi idény előtt: Torma Kriszti

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Mi volt a múlt évben a legértékesebb eredményed?
T.K.:
2008-ban sajnos csak tavasszal tudtam indulni a tanulmányaim miatt...Úgy gondoltam érettségin egyszer kell bizonyítanom, a versenyzés terén viszont minden évben,akár kétszer is kipróbálhatom magamat.Így az akkori legnagyobb eredményemnek a Magyar Bajnoki első és az Európa Bajnoki 7. helyemet kéne tartanom,bár számomra akkor nagyobb élmény volt egy szeghalmi Szuper Kupán Gróf Brigivel egy színpadon állni és egy Német Nemzeti Bajnokságon a roppant lelkes német közönség előtt egy fitness gyakorlattal is kipróbálnom magam.

Milyen versenyeken indulsz idén?
T.K.:
Szeretném magam mind hazai,mind nemzetközi közönség előtt kipróbálni.Nagyon örülök,hogy egy nemzetközi verseny itthon kerül megrendezésre és,ha a szövetségek között lehetőség lesz az átjárásra,akkor mindenképpen az itthoni vb-n is indulnék. Ráadásul a tőlem megszokott kizárólag formai versenyzést kibővitem egy komolyabb gyakorlattal ,ugyanis elkezdetm heti 2-3 alkalommal akrobatikára járni,ami úgy érzem elég jól megy és nagyon élvezem.


Milyen eredményeket vársz magadtól?
T.K.:
Dobogós helyezést várnék magamtól,bár gondolom mindenki így van ezzel.Azt hiszem fiatal vagyok még picit ahhoz,hogy a legfényesebb érmet megszerezzem egy nemzetközi versenyen,de biztos vagyok benne,ha ilyen intenzitással folytatom az edzéseimet,akkor talán 3 éven belül ott lehetek ebben a sportban,ahova szeretnék kerülni.

Melyik lesz a fő versenyed az idényben?
T.K.:
Az idei őszi idényben a fő versenyem a hamburgi NAC vb lesz,ahol fitness shape kategóriában fogok indulni.

Van valaki, aki támogat?
T.K.:
Anyagilag ,szellemileg és minden téren a szüleim támogatnak.A felkészülésemben Vida Zoltán segít.A szponzorációt sajnos az idei évben nem élvezhetem,de eddig a Power Track támogatott,amit köszönök nekik.

Hol edzel?
T.K.:
A kardió edzéseimet és a súlyzós edzéseimet a Vida Fitnessben végzem.Megmondom őszintén úgy hozzászoktam már ehhez a helyhez és közeghez,hogy máshol már nem is nagyon tudom elképzelni az edzéseimet.Van pár erőgép,amit még ezen a termen kívül sehol nem találtam meg és nagyon szeretem őket.

Menyi időt szánsz a diétára?
T.K.:
Az első versenyemig 12 hét az utolsóig 16-17 hét a diétám.Számomra ez elég rövid idő,úgyhogy bele kell húznom.

Távlati céljaid a jövőben?
T.K.:
Mint fentebb említettem, azt hiszem az én időm olyan 3-4 év múlva jön el,amikor igazán beérik a munkám gyümölcse,addig is szeretném magam minden évben kipróbálni versenyeken és szokni a színpadot,hogy 21 évesen (még akkor is elég fiatalon) egy rutinos versenyző állhasson ki a ,,nagyok" mellé.Természetesen távlati céljaim közt szerepel egy világbajnoki cím és nem lennék nagyon szomorú,ha egy nap profi forma vagy fitness versenyző válna belőlem.
Megjelent: 123 alkalommal