2009. december 17., csütörtök 22:57

N.A.C. Universum, a testépítés -172 cm, -179 cm bírói lapjainak értékelése

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
Kezdem a -179 cm alatti kategóriával, mert ez a rövidebb. Tóth Dani minden bírónál egységesen első. Itt sok mindent nem kell hozzá tenni.
Második a nagyon száraz, kicsit arány hibás, kicsit törékeny spanyol lett-szerintem nem-harmadik a svájci versenyző, azonos bent maradt ponttal a spanyollal, de a kieső pontok tekintetében a spanyol volt a jobb, és ez döntött. A svájci versenyzőt korábban Svájcban Alex, és Major Zsolt is legyőzte, egy pénzdíjas versenyen.

A -172 cm alatti kategóriában három magyar is indult. Alex majd nem egyértelműen nyerte a kategóriát, egy bíró tette másodiknak. Második a W.A.B.B.A. világbajnok Petr Vanis lett.
Harmadik az olasz Orazio Salvatori, reálisan.

Jenei Pisti két ponttal szorult ki az első tízből, két hatodik hely, két hetedik hely, egy kilencedik, két tizedik, és két tizenegyedik hely a mérlege. Két ponton múlt.

Bogáti Árpi nagyon jó formát hozott, sajnos azonban ide ez is kevés volt. Három kilencedik, és hat tizenegyedik hely a mérlege, vagyis a mezőny közepén végzett.

Összességében erős volt a mezőny, és a két nem döntős magyar versenyző is jól mutatott a mezőnyben. Sajnos Jenei Pisti döntős helyezése hajszál híján elúszott.
Minden versenyzőnek gratulálok!
Vida Zoltán
Megjelent: 96 alkalommal