2010. március 03., szerda 22:29

Franyó Edina a felkészülés kezdetén

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Franyó Edina az interneten választott edzőt, a bodysportról, La Llave Alex személyében.
Összesen négy hónapja dolgoznak együtt a Vida Fitnessben, szerintem kiváló eredménnyel.
Ez alatt az idő alatt Edina látványosan átalakult. Alex kiváló munkát végzett, nagyon jó alany van a kezében, olyan, akivel lehet eredményt elérni.


Edina öt éve edz, nagyjából egy éve gondolt rá hogy versenyezni szeretne. Ehhez előbb meg kellet találnia a megfelelő edzőt, Alex személyében, akivel nagyjából négy hónapja dolgoznak együtt. Edina harminchat éves, de sokkal fiatalabbnak tűnik, és nagyon motivált.
Ebben az idényben a Szuper Kupán indul először, majd szeretné megmérettetni magát az N.A.C. világbajnokságon is, Spanyolországban.
Még képlékeny, hogy fitnessben, vagy figure kategóriában indul, sok függ az elkövetkező pár hét alakulásától, és a gyakorlat elsajátításától.

Képei alapján jó úton halad, bár a pózolást eddig egyáltalán nem gyakorolta, és ezzel még rengeteg munka lesz, hogy színpadképes legyen.
De még rengeteg idő van, jó kezekbe került, tehát véleményem szerint sikerülni fog.
Edinának egy nagyon fontos szponzora, a Mezza Luna étterem biztosítja az ebédet és a vacsorát, a hölgy kéréseinek figyelembe vételével. Köszönet érte a tulajdonosnak, Lencsés Ferenc Úrnak. Azért szerencsére vannak, akik szeretik ezt a sportot, és támogatják a versenyzőket, köszönet érte.
Vida Zoltán

Megjelent: 1051 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. január 20., szerda 14:03