2012. február 14., kedd 23:14

Felkészülés a tavaszi idényre: Palacian Judit elkezdte az alapozást

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)
A legerősebb láncszem, Palecián "Miss Boxing" Judit is belevágott az alapozásba!
Judit az egykori "Hárem" egyetlen hírmondója, és talán a team legerősebb láncszeme is egyben. Nagy elánnal csapott ő is a lovak közé, és az inkvizíciós követelményeknek megfelelően készül a tavaszi megmérettetésekre.
Látványosan pucolódik, háta és karizmai már most tagoltak, vállai kerekek, hasizma kezd körvonalazódni.
Ám az a fránya comb és vádli, még mindig makacskodik, és annak ellenére, hogy kihagyott egy évet, amelyet a tömegnövelésnek szentelt, az említett testrésze sok fejfájást okoz mind a mai napig, a kétszeres profi boksz világbajnok amazonnak.

Annak érdekében, hogy legalább szinten tartsuk a comb-és vádli méreteit, megpróbáljuk a szénhidrátot relatív magas szinten tartani, és nagyobb súllyal bombázni az edzéseken, előnyben részesítve a szabad súlyzós gyakorlatokat (guggolás, merevlábú kiállás, kitörés, elől guggolás...), illetve a 60 fokos lábtolást és a "Hack" guggolást.

Olykor könnyeivel küzdve próbálja leplezni az edzés okozta rettenetes izom fájdalmát, és bizony arra is volt (és lesz!) példa, hogy az edzés következtében a hányinger környékezte.
Ám megtanult szenvedi a szorítóban, valamint a boksz mérkőzéseire való könyörtelen felkészülési edzéseken, és talán ennek köszönhetően a fájdalom küszöböt is képes tovább tolni.

Tervezett versenyek: Toldi Kupa, Bodysport Kupa, WBPF OB, és ha sikerül kvalifikálnia a temesvári EB-re, ahol szinte otthon érzi magát, valamint olyan román versenyek, amelyekre klubja (C.S.U. Marosvásárhely) és szponzora "kivezényli".
Judit többszörös román bajnok, ezért talán érthető, hogy számára már nem privilégium az egyszerű részvétel, legalábbis a román versenyek vonatkozásában.
Nomen est omen!

Úgy véljük nem hangzik nagyképűen ha kijelentjük, hogy erkölcsi elégtételt csak a komolyabb eredmények jelentik Judit számára.
Nyilván konkrét jóslatokba nem bocsátkozunk, hiszen minden eshetőséggel számolnunk kell.
A magunk istenadta képességeinkből, és erőnkből megpróbálunk mindent megtenni, de tudatában vagyunk, hogy gyakran a körülmények is nagymértékben hozzájárulnak a sikerhez, és a kudarchoz egyaránt.
Ennek tükrében tanácsos a realitások talaján maradni.

"múmia"
Megjelent: 964 alkalommal